13. oktober 2019

U17 kom i modvind i Brøndby

En 2. halvleg med for meget rod betød nederlag på 5-0 for SIF’s U17-drenge i Brøndby.

– Det var håbløst at vi lukkede så mange mål ind i en kamp vi aldrig burde tabe så stort.

Sådan konkluderer U17-træner Casper Røjkjær lørdagens oplevelse i Brøndby, hvor SIF måtte rejse hjem med et nederlag på 0-5.

SIF fik en dårlig indledning på kampen og kom bagud allerede efter et minuts spil. Men drengene kom igen og var bedst i resten af halvlegen. De skabte mange chancer, men desværre magtede de ikke at omsætte dem til mål. I stedet scorede Brøndby på en omstilling, og så var SIF nede 2-0 ved pausen.

2. halvleg blev mere rodet og SIF’erne havde for mange boldtab og fandt aldrig rytmen. Det udnyttede Brøndby til at score yderligere tre mål.

SIF får chance for at revanchere sig allerede på torsdag, hvor AGF kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 15.30.