13. august 2018

U17 fik 1-1 mod FCK inden lyn afbrød kampen

U17 fik 1-1 mod FCK inden lyn afbrød kampen

SIF og FCK nåede kun 70 minutter af teskamp på JYSK park inden lyn og torden stoppede opgøret, der dermed sluttede 1-1.

SIF’s U17 Liga-hold spillede lørdag den sidste test inden sæsonpremieren mod FC København, og kampen endte 1-1 og sluttede allerede efter 70 minutter på grund af tordenvejr over JYSK park. Det forhindrede dog ikke SIF i at få en hel del ud af kampen.

– Vi havde i ugens løb og op til denne kamp haft fokus på det defensive, og det lykkedes vi ok med. FCK var kampen igennem mest på bolden, men de kom sjældent ned bag os, og det gjorde, at vi holdt dem nede på få chancer. Vores høje pres lykkedes nogle enkelte gange, men ellers var vi ikke afstemte eller aggressive nok i erobringsspillet, konkluderer U17-træner Jesper Mikkelsen.

Lasse Laursen bragte SIF foran, da han scorede med hovedet efter 22 minutter på Niclas Holm Pedersens frispark fra siden. FCK udlignede fire minutter senere efter en opspilsfejl fra SIF.

Flere mål blev det ikke til, inden uvejret afbrød kampen.

– Vi tog et godt skridt med vores defensiv i dag, og drengene lignede nogle, der gik op i, at de andre ikke kom til chancer. Med bolden skal vi blive stærkere teknisk, og så skal vi finde en bedre balance i vores offensive omstillinger – her mister vi stadig for mange bolde, primært fordi vi næsten hver gang spiller direkte, siger Jesper Mikkelsen.

På lørdag indleder Jesper Mikkelsens mandskab turneringen med hjemmekamp på JYSK park mod Esbjerg. Der er kickoff kl. 15.15 og gratis adgang.

Kampen i tal:
Testkamp, U17 Liga, lørdag 11. august på JYSK park:
Silkeborg IF – FCK 1-1 (1-1)
Mål for SIF: Lasse Laursen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 25.02. kl. 14.00
Scroll til toppen