5. juni 2018

U15 rejste sig mod Randers

U15 rejste sig mod Randers

Efter weekendens mindre gode præstation fik SIF’s U15-drenge revancheret sig på indsats og vilje, da det tirsdag blev 2-2 mod Randers.

Der var noget, der skulle revancheres for SIF’s U15-drenge efter weekendens nederlag til FC Salling. Og det lykkedes i tirsdagens hjemmekamp på JYSK park. Randers var på besøg, og kampen endte 2-2.

– Vi havde aftalt, at vi skulle ud at revanchere weekendens mindre gode præstation, og det synes jeg, vi lykkedes med, siger U15-træner Casper Røjkjær.

SIF spillede en god 1. halvleg, hvor drengene havde godt styr på restforsvar og Randers’ hurtige angribere. Derudover havde SIF’erne god succes med hele tiden at være i bevægelse for boldholderen og søge afslutninger. Det betød, at SIF kom i mange gode situationer omkring Randers’ felt, og det udmøntede sig også i to gode mål, hvor Abdullah Ibrahim først iscenesatte Filip Stojilkovic ved at afdrible to forsvarere og spille Filip helt fri. 8 minutter senere var det Filips tur til at servere bolden for Abdullah, der fik sparket den i mål.

Efter pausen blev SIF lidt most og kom i store perioder til at forsvare. Hjemmeholdet havde ikke rigtigt noget modsvar, og det var således fortjent, at Randers scorede to gange.

– Vi kunne med lidt mere dygtighed have straffet Randers på en omstilling, men generelt var det en godkendt præstation på indsats og vilje, konkluderer Casper Røjkjær, der lørdag sender sit hold i kamp for sidste gang i sæsonen, når AaB kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 11.00.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 9. runde, tirsdag 5. juni kl. 18.30 på JYSK park:
SIF – Randers Freja 2-2 (2-0)
Mål for SIF: Filip Stojilkovic og Abdullah Ibrahim.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen