13. oktober 2019

U15 kæmpede flot sejr hjem i Brøndby

U15 kæmpede flot sejr hjem i Brøndby

SIF’s U15-drenge tilføjede Brøndby sæsonens første nederlag, da det blev 3-2 til SIF lørdag eftermiddag på Vestegnen.

SIF’s U15-drenge tog en flot sejr med sig hjem fra Brøndby lørdag eftermiddag og tilføjede dermed U15-holdet fra Vestegnen sæsonens første nederlag.

– I de sidste minutter efter at have bragt os foran 2-3 kæmpede drengene bravt, og jeg oplevede nogle seje spillere, der kampen igennem ydede en stor indsats og forsvarede sig godt som hold. Det var en fed sejr at hente ovre i Brøndby, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF var under pres i starten af kampen og drengene skilte sig ikke så klogt af med bolden i opbygningsspil. Brøndby kom foran 1-0, men SIF udlignede midt i halvlegen efter er godt slået hjørnespark af Gustav Smith Balle, som Frederik Nedergaard snittede i nettet.

I 2. halvleg scorede Brøndby på et straffespark. SIF havde flere angreb efter pausen, men var udfordret på tempoet, og boldomgangen var lidt for ofte for langsom til at bryde igennem.

– Til gengæld krigede vi stærkt sammen som hold og stod godt defensivt kombineret med en stærk præstation af Aske Andresen i målet, siger Peter Ager Kristensen.

Med 10 minutter igen sluttede Rasmus Andersen et flot angreb af ved at sparke bolden op i fjerneste hjørne til udligning. Få minutter efter slog Rasmus Andersen et fint frisparksindlæg til bagerste stolpe, hvor Victor Sinnerup kom højest og selv fulgte op på returbolden og sendte den i nettet til 3-2. Resten var ren krig fra SIF’s side, der kæmpede en flot sejr hjem.

Næste opgave for U15-holdet er allerede på torsdag, hvor AGF kommer på besøg på Søholt med kampstart kl. 15.30.

Kampen i tal:
U15 Ligaen, 8. runde, lørdag 12. oktober kl. 15.15 ved Brøndby Stadion:
Brøndby – Silkeborg IF 2-3 (1-1)
Mål: 1-0 Carl-Emil Pedersen (22.), 1-1 Frederik Nedergaard (35.), 2-1 Malek Bakhit (45.), 2-2 Rasmus Andersen (71.), 2-3 Victor Sinnerup (75.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen