21. februar 2019

U15: God 1. halvleg sikrede sejren

U15: God 1. halvleg sikrede sejren

Onsdag spillede SIF’s U15-hold testkamp mod Svendborg og vandt 3-2 efter 2-0 føring ved pausen.

SIF’s U15-hold vandt onsdag 3-2 over Svendborg i en testkamp på Søholt. Sejren blev grundlagt efter en god 1. halvleg, hvor SIF-drengene scorede to gange og således var foran 2-0 ved pausen.

– Jeg synes, at vi spiller en ganske udmærket 1. halvleg uden dog at ramme topniveau. Vi ser ganske gode ud i vores possession-spil og finder nogle gode linjer i spillet. Især Jakob Leerhøj gled mange gange igennem efter gode opspil, pgdet var også via en god assist fra Jakob, at vi skabte 1-0 målet, siger U15-træner Casper Røjkjær.

Magnus Hansen blev midt i halvlegen spillet godt fri af Jonathan Iversen og han afsluttede resolut til 2-0.

– Vi var en anelse sårbare i vores restforsvar og havde svært ved at kode hvornår vi skulle stemple op og hvornår vi skulle forsvare. Det skyldes blandt andet at vores genpres fra de forreste var for dårligt, det øver vi den næste tid! slår Casper Røjkjær fast.

I 2. halvleg skuffede SIF-drengene en smule og formåede ikke at komme op på samme niveau som i 1.halvleg. For mange dårlige beslutninger og dårlig teknisk kvalitet gjorde, at SIF fik en del omstillinger imod, og det havde drengene svært ved at håndtere. Det blev dog til et rigtig godt mål via godt samarbejde mellem Magnus Bøttker og Mathias Sauer.

U15-drengene skal i kamp igen allerede på lørdag, når OB kommer på besøg på Søholt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen