5. november 2018

U15 fik en lussing af Randers

U15 fik en lussing af Randers

Endnu en dårlig indledning førte til stort nederlag for SIF’s U15-drenge. Denne gang blev det 1-6 mod Randers FC.

For anden weekend i træk fik SIF’s U15-drenge en snitter, og igen skete det efter en sløj indledning. I sidste weekend vandt AaB 5-1, og i lørdagens hjemmekamp var det Randers, der uddelte tørre tæsk og vandt 6-1 på Søholt.

– Ja det er var ikke godt. Jeg er skuffet over måden, vi i de seneste to kampe har indledt. Mod Randers er vi bagud 0-2 inden der er spillet to minutter. Vi skal blive bevidste om, at der er nogle forskellige faser i en kamp, og lige pt. mangler vi noget vildskab og parathed til at tage nogle dueller i starten af kampen, indtil den lige har sat sig, siger U15-træner Casper Røjkjær.

– Selvfølgelig har man ikke tabt, fordi man er bagud 0-2. men det gør trods alt kampen mere vanskelig. Randers var tilfreds og overlod nærmest alt initiativet til os. Vi var dog for dårlige til at løsne deres meget kompakte defensiv. Vi lavede for mange tekniske fejl og havde for lidt bevægelse, siger U15-træneren og fortsætter:

– Vi må sammen få vendt de to seneste meget store nederlag. Det hjælper ikke at vi igen kan sige, at Randers nærmest ikke rørte bolden, for det var altså SIF, som tabte 1-6. Vi må alle sammen kigge indad, og så er jeg sikker på, at vi får det vendt! For der er stadig meget god fodbold i denne årgang, men vi giver os selv rigtig dårlige betingelser for at lykkes med de dårlige indledninger, som vi har lavet på det seneste, lyder det fra Casper Røjkjær.

U15-drengene får chancen for at revanchere sig allerede på lørdag, når der er udekamp i Lyseng med kampstart kl. 13.15.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 12. runde, lørdag 3. novbember kl. 12.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Randers FC 1-6 (1-4)
Mål for SIF: Mathias Sauer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen