3. april 2023

U14 vendte truende nederlag til sejr

SIF’s U14-hold fik de tre point med fra Aarhus efter en anden halvleg, der vendte opgøret på hovedet. U17 og U15 var i problemer mod FCK.

AGF- SIF U14 2-3 (2-0)

Målscorere: Andreas Midtgaard, Sebastian Helbo og David Stojanovic

– Første halvleg var vi på hælene, når AGF spillede forbi vores første pres, og vi mødte også lidt modgang i vores bagspil, hvor vi var overladt til at træffe svære beslutninger. Udover det så viste vi også gode takter, og kom da også til en del chancer, siger ungdomsudviklingstræner Nikolaj Bækgaard og fortsætter.

– Drengene fik rettet op på de få udfald, og derfor spillede vi også en flot anden halvleg, som også gav et resultat og de tre point med sig.

– Vi er dygtige, når alle deltager i pres og opspil, og drengene viste både god taktisk forståelse, kom med en indsats og udfoldede sig på deres individuelle kompetencer, siger Nikolaj Bækgaard.

SIF U19 – FCK 1-3 (0-1)

Målscorer: Simon Birch

 – Vi mødte på dagen et bedre hold, som i størstedelen af kampen var bedre end os i de fleste facetter af spillet. Arbejdsindsatsen hos drengene, både dem der startede og dem der kom ind, var der ikke en finger at sætte på, men i vores omgang med bolden var vi kun i korte perioder i nærheden af det niveau, vi ved, vi kan og skal spille på, siger transitionstræner Thomas Røll og uddyber.

– Vores gode perioder i kampen var de sidste 12-13 minutter af første halvleg og en periode på 10-12 minutter efter vores udligning. Lærdommen fra kampen må være, at hvis man ikke er 100 procent fokuseret og koncentreret i alle 90-94 minutter af en kamp, så bliver man straffet. Særligt af de gode hold.

SIF U15 – FCK: 1-3 (1-1)
Målscorer: Nicolas Olesen

 – Vi spillede en stærk 1. halvleg, hvor vi forsvarede godt og længe holdt FCK fra chancer. På bolden spillede vi med god kvalitet, og det var helt fortjent, at vi kom foran 1-0, da Noah Munkholms indlæg endte hos Nicolas Olesen. Desværre udlignede FCK inden pausen, da vi ikke fik sorteret modstanderne i feltet, siger cheftræner Peter Ager Kristensen.

–  Vi er et svært sted lige nu, hvor vi ikke håndterer modgangen så godt, og hvor vi i 1. halvleg kom frem til rigtigt mange afslutninger, så var vi ikke helt så dygtige i 2. halvleg. Vi slider gevaldigt med at forsvare vores felt, og FCK scorede yderligere to gange i 2. halvleg via indlæg. Der var heldigvis mange ting at være tilfredse med i dag, og vi burde have ført 2-0, hvilket selvfølgelig havde givet et andet forløb i 2. halvleg. Desværre tipper det ikke vores vej lige p.t., så vi må investere lidt ekstra på banen den kommende tid.

Horsens fS – SIF U13: 0-2 (0-1)
Målscorere: Alexander Nysom og Kristian Bloch

– En blæsende dag i Horsens, hvor vi skulle få rette op på de seneste to kampe. Vi havde et fokus på at finde flere retvendte spillere centralt i banen, som kunne give os nogle muligheder i at blive retvendte og mere direkte mod mål. Det lykkes fint, og Alexander Nysom kunne efter 20 minutter bringe os i front, siger U13-cheftræner Nick Hansen og fortsætter.

– Derefter havde vi stort set kampen under kontrol, og med en slem modvind kunne vi fortsætte med at spille bolde igennem central, som gav os mange store chancer, som vi dog ikke helt fik udnyttet. Efter 50 minutter kunne Kristian Bloch score til 2-0, og kampen blev lukket. Vi formåede at skabe mange flere chancer, men desværre udeblev målene, siger Nick Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen