28. september 2020

U14: Lærerig kamp mod topholdet

SIF’s U14-drenge tabte 1-4 til Herning Fremad, men spillede en god 2. halvleg og høstede nye erfaringer.

SIF tog lørdag til Herning for at møde topholdet Herning Fremad (FC Midtjylland), der havde gjort rent bord hidtil i sæsonen. Sådan er det stadig efter SIF’s besøg, da Oliver Quottrups mandskab måtte tage hjem med et nederlag på 1-4.

– Det var den mest lærerige kamp i sæsonen, og vi leverede en god præstation i 2. halvleg. Det blev en super oplevelse, hvor drengene var hele følelsesregisteret igennem, siger SIF’s U14-træner om oplevelsen.

SIF indledte kampen med fin energi, men det holdt kun i fem minutter, hvorefter modstanderen så småt overtog. SIF-drengenes opbygningsspil var præget af stress og forhastede beslutninger, selv om de ikke var så pressede som forventet. Herning Fremad havde mange chancer og kom også foran 2-0, men SIF fik scoret et super flot mål efter en omstilling lige inden pausen.

I 2. halvleg var SIF det bedste hold og fandt ro, tålmodighed og bedre relationer frem.

– Vi spillede simpelthen bedre fodbold, som medførte en masse gode optræk, men kun nogle få chancer.

Herning Fremad scorede til 3-1 efter en stor SIF-fejl, hvorefter SIF’erne stressede for meget. Det blev 4-1 til slut – igen efter en stor, stor fejl, men drengene kunne tage hjem med nye erfaringer i sportstaskerne.

U14 Liga 1, 4. runde, lørdag 26. september kl. 11.30 på Herning Fremads kunstgræsbane:
FCM – U14 4-1 (2-1)
Mål for SIF: Lucas Vohnsen