11. juni 2018

U14: Ikke godkendt trods sejr

Ærgerligt nederlag til U14

Tidlig føring, et straffespark ved 2-2 og to mand i overtal til sidst rakte ikke, for SIF’s U14-drenge, der tabte 2-3 til AaB.

Det blev en både begivenhedsrig og dramatisk kamp, da SIF’s U14-drenge tabte 2-3 til AaB lørdag formiddag på Søholt. Tidlig føring, et brændt straffespark og sejrsmål til AaB på et tidspunkt, hvor nordjyderne var to mand i undertal på grund af advarsler.

SIF kom foran allerede efter et enkelt minut, da Mathias Sauer tacklede bolden i mål. SIF’erne forsøgte at veksle lidt mellem højt og lavt pres, og hjemmeholdet var bedst, når de gik højt. De perioder kostede mange kræfter og derfor måtte SIF’erne også afgive perioder til AaB, hvor hjemmeholdet forsvarede lidt lavere.

AaB skabte de største chancer i 1. halvleg, og det var fortjent, at de kom på 1-1 før pausen.

2. halvleg viste lidt samme mønster, og AaB brændte et straffespark ved 1-2. SIF kom på 2-2, da Frederik Nedergaard Jensen spillede Mathias Sauer fri i dybden, og kort efter fik SIF så selv et forsøg fra 11-meteren, men misbrugte ligeledes.

Kort efter var AaB blevet reduceret til 9 mand ved et par gule kort, men to mand i overtal formåede SIF alligevel at indkassere en scoring efter dårligt afstemt forsvarsspil.

– Jeg synes langt hen ad vejen, at det var hæderligt, og vi bestod klart på indsats. Desværre mangler vi lidt coolness, når fodboldkampe skal afgøres, og vi havde også store chancer til udlugningen mod slut. Det var ikke uretfærdigt, at AaB vandt, men det var et ærgerligt udfald, kampens forløb taget i betragtning. Gustav Balle, Sander Kristensen og Daniel Tinning fra U13 lavede alle fine indhop og gled godt ind på holdet, siger U14-træner Peter Ager Kristensen om kampen.

På lørdag spiller SIF forårssæsonens sidste kamp mod AGF. Det er kl. 12.30 på Fredensvang i Viby.