25. november 2019

U14 i flot testkamp mod godt OB-hold

Selv om det blev til et nederlag på Fyn for SIF’s U14-hold lørdag var der mange opløftende ting at tage med sig hjem.

SIF’s U14-hold brugte lørdagen på at spille træningskamp mod OB i Odense, og selv om det blev til et nederlag, ydede drengene det bedste, de kunne.

– En flot indsats mod et godt fodboldhold, som også fik en fortjent sejr; og en kamp, hvor drengene med gode værdier øvede sig det bedste, de har lært, siger U14-træner Oliver Quottrup om kampen.

SIF var fysisk underlegne på stort set samtlige positioner i forhold til fynboerne, men indledte kampen fint og udførte både stil og principper flot, men kom dog bagud på en omstilling efter 9 minutter.

Efter det tog OB lidt over, men halvvejs i første halvleg scorede Sebastian Biller på et straffespark, som SIF fik efter er højt pres. Det var fortsat OB, som var spilstyrende, men SIF-drengene gik med godt forsvarsspil og fortsat fin boldomgang til pause med 1-1.

Efter pausen lukkede SIF’erne tre mål ind på 10 minutter, hvor drengene blev straffet på nogle opspilsfejl.

– Vi var nede mentalt, men hjalp dog hinanden op igen, hvorfra vi spillede flotte sidste 15 minutter både med bolden og i pres, siger Oliver Quottrup.