19. april 2021

U14: Endnu et stort nederlag

SIF’s U14-hold var bagud 5-0 ved pausen og tabte 7-2 i Viborg lørdag.

SIF’s U14-mål måtte endnu engang indkassere et stort liga-nederlag, da drengene lørdag var i Viborg. Hjemmeholdet vandt 7-2 og var foran 5-0 ved pausen.

– Vi har spillet mange kampe på det seneste, men vi har endnu ikke lært for alvor at spille til. Vi har i næste uge to kampe, hvor vi må arbejde hårdt for at lave en god præstation, siger U14-træner Oliver Quottrup.

Viborg scorede efter et minut efter et hjørnespark, men ellers startede SIF udemærket. SIF’erne havde bolden en del på Viborgs halvdel, men fik ikke brudt igennem til chancer. I det 12., 18., 21. og 26. minut scorede Viborg igen, og SIF var dermed nede 5-0.

– Vi var for slappe og blev påvirket af modgangen. Vi havde svært ved at spille fremad og true i de positioner, vi gerne vil sætte, og defensivt var vi pressede, siger U14-træneren.

I 2. halvleg måtte SIF igen indkassere efter et enkelt minut, men derefter blev drengene trods alt lidt sejere, løftede tempoet og producerede chancer.

– Vi scorede to super flotte mål, men det var desværre også den positive portion, der var at berette om, siger Oliver Quottrup.

Kampen i tal:
U14 Liga, 6. runde, lørdag 17. april kl. 10.00 på Viborg FF’s anlæg:
Viborg FF – Silkeborg IF 7-2 (5-0)
Mål for SIF: Magne Søjbjerg Sørensen og Lucas Valentin Vohnsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen