5. oktober 2020

U14: En kamp til glemmebogen

SIF’s U14-drenge tabte 1-3 til Randers lørdag formiddag på Søholt.

SIF leverede en præstation under niveau, da det blev til 1-3 nederlag til Randers lørdag formiddag på Søholt.

– Vi spillede fint i de sidste 10-15 minutter og fik lavet et mål, hvilket var OK at slutte af på, men der var ikke meget læring at hente undervejs i kampen, konkluderer U14-træner Oliver Quottrup.

SIF indledte kampen uden intensitet, hvilket betød, at drengene var på bagkant i mange situationer. SIF’erne havde svært ved at løse Randers’ mandsorienterede pres, men på trods af det havde SIF flere muligheder for at spille til gennembrud. Randers fik scoret nogle mål, hvor SIF-drengene var uopmærksomme og ikke tilstrækkeligt påpasselige, og pauseføringen var fuldt fortjent. I 2. halvleg sled SIF for at komme ind i kampen, men fandt aldrig rigtigt hinanden.

En kamp til glemmebogen – og U14-drengene for en ny chance onsdag 21. oktober, hvor Viborg kommer på besøg på Søholt.