14. marts 2018

U13-truppen testet i to kampe

U13-truppen testet i to kampe

SIF’s U13-drenge spillede to kampe i weekenden. Lørdag blev det nederlag til Kjellerup og søndag sejr over Skanderborg.

SIF’s U13-træner Nicolaj Bækgaard fik testet hele sin trup i to kampe i weekenden. Lørdag spillede den ene halvdel mod Kjellerups U14-hold og søndag den anden mod Skanderborg. Lørdag blev det nederlag på 1-2 og søndag sejr på 3-0.

I lørdagens kamp præsterede U13-drengene godt på de tekniske og taktiske parametre, men blev overmatchet fysisk.

– Mentalt var der for mange, der ikke havde modet eller viljen til at ville præstere som hold. Her skal vi have øvet os i at spille kamp og finde den ekstra gnist, der gerne skulle illustrere forskellen på træning og kamp, siger Nicolaj Bækgaard om kampen.

Patrick Greve tog godt fra i målet i pressede perioder, og Matias Broman, der var bedste SIF’er, scorede målet. Også Daniel Tinning og Tobias Sørensen leverede gode præstationer.

I søndagens 3-0 sejr over Skanderborg blev Rasmus Andersen dobbeltmålscorer, mens Valdemar Lomborg stod for det tredje i en kamp, hvor Nicolaj Bækgaard var tilfreds med holdudtrykket, men ikke med den individuelle indsats.

– En god kamp som hold, men hver især spiller under niveau. Vi træffer dårlige beslutninger i afslutningsspillet og bør score flere mål, siger U13-træneren.

Bedste SIF’er i den kamp var Oskar Steincke.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen