14. marts 2018

U13-truppen testet i to kampe

U13-truppen testet i to kampe

SIF’s U13-drenge spillede to kampe i weekenden. Lørdag blev det nederlag til Kjellerup og søndag sejr over Skanderborg.

SIF’s U13-træner Nicolaj Bækgaard fik testet hele sin trup i to kampe i weekenden. Lørdag spillede den ene halvdel mod Kjellerups U14-hold og søndag den anden mod Skanderborg. Lørdag blev det nederlag på 1-2 og søndag sejr på 3-0.

I lørdagens kamp præsterede U13-drengene godt på de tekniske og taktiske parametre, men blev overmatchet fysisk.

– Mentalt var der for mange, der ikke havde modet eller viljen til at ville præstere som hold. Her skal vi have øvet os i at spille kamp og finde den ekstra gnist, der gerne skulle illustrere forskellen på træning og kamp, siger Nicolaj Bækgaard om kampen.

Patrick Greve tog godt fra i målet i pressede perioder, og Matias Broman, der var bedste SIF’er, scorede målet. Også Daniel Tinning og Tobias Sørensen leverede gode præstationer.

I søndagens 3-0 sejr over Skanderborg blev Rasmus Andersen dobbeltmålscorer, mens Valdemar Lomborg stod for det tredje i en kamp, hvor Nicolaj Bækgaard var tilfreds med holdudtrykket, men ikke med den individuelle indsats.

– En god kamp som hold, men hver især spiller under niveau. Vi træffer dårlige beslutninger i afslutningsspillet og bør score flere mål, siger U13-træneren.

Bedste SIF’er i den kamp var Oskar Steincke.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 03.12. kl. 14.00
Scroll til toppen