1. oktober 2019

U13: To kampe med stor forskel

U13: To kampe med stor forskel

SIF’s U13-drenge har været ude i to kampe: Sejr over Lemvig og stort nederlag til OB.

SIF’s U13-drenge, der i dette efterår består af 23 spillere i rokade mellem to hold, ét i Liga 1A og ét i Liga 2A, har været ude i to kampe i weekenden, hvor det blev til sejr og nederlag. Erfaringen hidtil i sæsonen har været, at holdet er udfordret i Liga 1A, hvor det kun er blevet til ét point i fem kampe, mens det på niveauet et trin lavere i Liga 2A er blevet til to sejre og én uafgjort.

I Liga 2A blev det sejr på 8-6 i Lemvig i lørdags. Det blev god kamp med bolden, hvor SIF fik kørt sin modstander træt og vendte resultatet til SIF-fordel i 2. halvleg.

– Vi havde lidt udfordringer med vores struktur i det første kvarter, hvor det blev for tilfældigt. Det resulterede i for hurtige angreb og afslutninger uden kvalitet. Vi var bagud 4-0 efter det første kvarter, hvor pres og forsvarsspil var på for lavt niveau. Drengene fik vendt det og spillede 45 flotte minutter med og uden bold, og glædeligt var disciplinen til at følge stilen, som også gav succes. God holdpræstation, hvor alle fik bidraget positivt, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

I Liga 1A blev det til et stort nederlag på 1-11 mod et godt OB-hold. Alligevel viste SIF-drengene gode takter, men OB var dygtigere i tanke og handling, og SIF’erne skulle stå på tæer for at være med.

– Jeg synes, vi lykkedes fint i faser af vores spil med lidt længere bolde mod 10’er og 9’er. Derfra er vi udfordret på færdigheder, og der skulle fysisk styrke til før vi blev retvendte og kunne angribe. Vi skal blive bedre til at angribe tålmodigt, da vi ofte ender i undertal og svære situationer, når vi angriber for hurtigt, siger Nicolaj Bækgaard.

Kampen viste ifølge Bækgaard også, at drengene skal blive dygtigere i én mod én situationerne, hvor SIF’erne både mod OB og i forrige weekend mod Haderslev var overmatchet offensivt og defensivt.

– Presset var ok, og vi fik stresset OB i flere omgange, så på den del var det ok, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Kampene i tal:

U13 Liga 2A, 3. runde, lørdag 28. september kl. 13.00 på Lemvig Stadion:
Lemvig – Silkeborg IF 6-8 (4-1)
Målscorere for SIF: Philip Frank (3), Jeppe Due (2), Laurits Fløjgaard, Magne Sørensen og Victor Hansen.

U13 Liga 1A, 5. runde, lørdag 28. september kl. 11.00 på Søholt:
Silkeborg IF – OB 1-11 (0-7)
Målscorer for SIF: Karl Oskar Wølhk.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen