9. november 2020

U13: SIF skuffede i efterårets sidste kamp

SIF’s U13-hold slutter på 4. pladsen i sin pulje efter nederlag i den sidste kamp i Hobro lørdag formiddag.

SIF’s U13-drenge sluttede efterårets liga lørdag formiddag i Hobro med et nederlag. Dermed ender SIF på puljens 4. plads med 10 point efter 10 kampe. Der har efteråret igennem været et klart styrkeforhold de seks hold imellem med AaB (nr. 1), Herning Fremad (2) og Randers Freja (3) som de dominerende, SIF i midten og Hobro og Viborg i bunden.

Derfor var det en skuffelse, at lørdagens kamp gav nederlag. Efter nogle kampe med for store nederlag (0-6 mod Herning Fremad og 0-8 mod AaB) havde SIF’erne fokus på defensiven og på at levere indsats, og det afspejlede sig i præstationen.

– Vi åbnede med meget direkte spil, hvilket blev lidt rodet de første par minutter. Drengene fandt derefter kontrollen og dominerede halvlegen flot. Vi blev truet lidt på omstillinger, men alt i alt synes jeg, vi spillede det fodbold, vi skal i SIF både offensivt og defensivt, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

I anden halvleg stod Hobro meget lavt, og det evnede SIF’erne ikke at spille sig igennem, så de chancer, der var, kom primært efter spark fra distancen.

– Vores holdudtryk kan vi ikke sætte en finger på, men vi må erkende, at evnerne med bolden ikke var tilstrækkelige til at vinde. Jeg synes vi består på vores fokuspunkter, men der skal mere til for at vinde fodboldkampe, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:
U13 Liga 1A, 8 mands, 10. runde, lørdag kl. 9.30 på kunstgræsset ved DS Arena i Hobro:
Hobro IK – Silkeborg IF 2-1 (0-1)
Mål for SIF: Jibril Dezkam

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen