20. november 2017

U13 sagde farvel i Pokalen

Nederlag til VSK på 2-1 betyder farvel til pokalturneringen og ottemands-fodbold for U13-årgangen, der også nåede en 11 mandskamp i weekenden.

En testkamp på stor bane mod Haderslev lørdag og pokalkamp mod VSK søndag. Sådan lød weekend menuen for SIF’s U13-drenge, der måtte indkassere nederlag i begge kampe. På Søholt vandt Haderslev 11-mandskampen 7-3, og i pokalturneringen på udebane blev det 1-2 nederlag mod VSK.

– Pokalkampen mod VSK var den sidste ottemandskamp for denne årgang. Vi viste et godt spillemæssigt udtryk, men en forfærdelig attitude. VSK parkerede bussen, og det evnede vi ikke at løse, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard og fremhæver Tobias Sørensen som holdets bedste.

VSK var foran 1-0 ved pausen, og selv om SIF kom på scoringstavlen efter pausen på et mål af Gustav Balle, var det ikke nok.

Dagen før stod den på 11-mandstest mod Haderslev, og det blev en stor mundfuld for SIF-drengene, der kom dårligt fra start og var bagud 5-2 ved pausen.

– Vi rejste os i 2. halvleg, der spillemæssigt var godkendt. Hver enkelt spiller steppede op, men jeg savner stadig, at vi er bedre til at forstå principperne i vores spillestil, da vi har udfordringer i overgangen til stor bane, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver Rasmus Andersen som bedste mand.

SIF’s mål blev scoret af Victor Sinnerup (2) og Rasmus Andersen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen