23. april 2018

U13 rejste sig efter pausen

På trods af en sikker 5-0 sejr kom SIF’s U13-drenge først for alvor igang i 2. halvleg mod Ikast fS/Ikast KFUM.

Selv om SIF’s U13-drenge fik en dårlig start på weekendens udekamp mod Ikast fS/Ikast KFUM, blev det alligevel til en sikker 5-0 sejr – SIF’s sjette ud af lige så mange mulige.

SIF-spillerne var i 1. halvleg for hektiske med bolden, og drengene viste på ingen måde det overskud, der skal til for at dominere en kamp. Som første halvleg skred frem kom SIF dog bedre med, men det blev aldrig kønt, og kun på fejl i Ikast-bagspillet lykkedes det at score to gange.

Anden halvleg blev markant bedre, og SIF formåede at kontrollere på hjemmeholdets banehalvdel og samtidig skabe chancer efter gode kombinationer og dybdeløb.

– Det var noget af det bedre, vi har præsteret i anden halvleg, og ugens træning kom virkelig i spil, så det var et stolt trænerteam, der rundede af efter kampen, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Malthe Wallin og Sander Kristensen som SIF’s bedste.