21. marts 2021

U13 og U14 i kamp igen: Helt vildt fedt trods nederlag

SIF’s U13- og U14-hold var lørdag i kamp efter lang tids pause. De to hold spillede træningskampe i Vejle, hvor det blev to smalle nederlag.

To smalle nederlag – 1-2 for U14-holdet og 3-4 for U13 – kunne ikke overskygge glæden ved igen at være i kamp for SIF’s U13- og U14-hold, der lørdag var i Vejle og spille to træningskampe. Drengene har måttet undvære kampe og træne i små grupper hele vinteren på grund af corona-restriktionerne.

– Det var helt vildt fedt at spille igen, lyder det således fra U14-træner Oliver Quottrup.

Trods nederlaget blev det en lige kamp med mange chancer og høj intensitet, hvor SIF-holdet leverede en udmærket præstation. Kampen var forholdsvist rodet med mange omstillinger, men SIF-drengene tog fin kontrol og var bedst i første halvleg.

– Vi fik erobret en masse bolde og var dygtige til at spille fremad. Vi scorede på en super dybdebold kort efter Vejle havde brændt et straffespark, fortæller Oliver Quottrup.

I 2. halvleg ændrede Vejle på deres positioner, og det havde SIF’erne svært ved at sortere. Drengene blev lidt for passive, og det var først de sidste 10-12 minutter SIF løftede kvaliteten igen. På det tidspunkt havde Vejle allerede lavet to mål.

– Vi skulle have lavet flere mål, men overordnet var vores energi og udtryk bestemt noget, vi bør kunne bygge videre på, siger U14-træneren.

“Naivt, uden omtanke og ansvarsløst”
SIF’s U13-drenge måtte også notere sig et nederlag, og det blev grundlagt allerede i kampens indledning. SIF-drengene “fejrede” nemlig at være tilbage i kamp med 20 minutter, hvor de spillede “naivt, uden omtanke og ansvarsløst,” som U13-træner Nicolaj Bækgaard formulerer det.

Dermed stod der 3-0 til værterne inden vi SIF så overtog kampen.

– Vi så lidt rustne ud på indsats og attitude, men på færdigheder og relationer var det opløftende. Vi tilspiller os mange store chancer og tillader kun få i mod. I dag var vores modstander bedre til at sparke dem ind end os, så ærgerligt nederlag, siger Nicolaj Bækgaard og tilføjer:

– Jeg synes dog det var positivt at se, hvad vi evner, og når vi lige kommer i kamp mode igen rent mentalt, har vi et fornuftigt fundament at udvikle på i den her gruppe.

Kampene i tal:
U14, træningskamp, lørdag 20. marts i Vejle:
Vejle – Silkeborg IF 2-1 (0-1)
Mål for SIF: Sebastian Christoffersen

U13, træningskamp, lørdag 20. marts i Vejle:
Vejle – Silkeborg IF 4-3 (3-1)
Målscorere for SIF: Silas Pasgaard, Nicolas Bødker Olesen og William Sulejmani Faber.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen