13. december 2021

U13 kørte over Frem

Silkeborg IFs U13 Elite lukkede kalenderåret flot af, da Frem i weekenden blev slagtet med hele 5-0 i en kamp, som ifølge cheftræner Nick Sønderskov Hansen var U13-holdets bedste til dato.

Silkeborg IFs U13 Elite sluttede 2021 af på bedst mulige vis, da de i weekenden havde besøg af Frem, som blev sendt hjem med et nederlag på hele 5-0. Frederik Ibsen og Sebastian Christensen scorede begge to gange, mens Pelle Frølund også kom på tavlen i en kamp, hvor det meste lykkedes for hjemmeholdet.

– Det var en kamp, hvor vi dominerede fra start til slut, og jeg vil mene, at vi leverede vores bedste præstation til dato. Vi havde inden kampen haft et godt fokus til træning, og drengene kom med det helt rigtige mindset – så vi lykkedes med det hele lige fra opbygningsspillet til genpresset og vores mentale tilgang til at spille sig helt ud over en hel kamp. Vi så en masse flotte mål, heraf to direkte frispark fra Sebastian Christensen, flot opbygningsspil og et meget aggressivt genpres, som gav os mulighed for at have bolden meget. Så det var et flot punktum på et flot og lærerigt 2021 for denne årgang 2009, siger cheftræner Nick Sønderskov Hansen.

 

U13 Elite: Silkeborg IF – Frem: 5-0 (3-0)

Mål: Frederik Ibsen x 2, Sebastian Christensen x 2 og Pelle Frølund.

 

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen