28. november 2022

U13 i intenst pokal-comeback

Silkeborg IFs U13-hold gik i weekenden videre i pokalturneringen på udebane mod Esbjerg fB, som blev besejret med 5-4 af Nick Sønderskov Hansens tropper efter et intenst comeback.

U13, Pokalturneringen: Esbjerg fB – Silkeborg IF U13: 4-5 (2-3)
Mål SIF: Kristian Bloch x 2, Noah Meyer x 2 og selvmål

– Vi spillede i dag vores første pokalkamp, som var mod Esbjerg. Vi lagde okay ud og kom foran efter 12 minutter og 2-0 efter 25 minutter. Men derefter kom vi ind i en skidt periode, hvor vi lukkede tre mål ind på fire minutter. Efter pausen fik vi endnu en balje kold vand i hovedet og kom bagud 2-4. Vi fik med 20 minutter igen justeret lidt ift. vores spilopbygning, som gav os lidt mere plads på siderne, men vi så også en Kristian Bloch, som spillede en rigtig flot kamp og var med til at ændre kampen for os. Med 13 minutter igen fik vi udlignet til 4-4 og scorede så til 5-4 et minut inde i overtiden, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen og fortsætter.

– Vi har en sej årgang (2010), som virkelig giver den gas og formår at kæmpe sig tilbage trods modgang. Derudover vil jeg sige, at det var en rigtig pokalkamp med masser af drama og fight, som gav drengene en fed oplevelse i at kæmpe og at spille sig selv helt ud. Vi er glade for at være videre i pokalen, og vi ser nu frem til at tage imod et australsk hold på torsdag i en træningskamp, slutter Nick Sønderskov Hansen.

Se SIFs mål fra kampen her

Også U15 var i aktion og spillede en træningskamp mod FC Silkeborgs U16-mandskab.

U15, træningskamp: FC Silkeborg U16 – Silkeborg U15: 2-6 (1-4)
Mål SIF: Jibril, Mads, Silas, 2x Kevin, Faber

– Vi spillede en træningskamp mod FC Silkeborgs U16-hold, og jeg synes, at vi leverede en rigtig god præstation. Næsten alle truppens spillere var i kamp, hvilket var glædeligt. Vi dominerede kampen via dynamik og god boldomgang, og alle involverede sig på et godt niveau. Vi var gode i opbygnings- og gennembrudsspillet, men manglede lidt kvalitet i afslutningsspillet, for vi skabte chancer til en del mere. Trods mange skift undervejs formåede vi at holde energiniveauet højt, og det var kun i de sidste fem minutter med en tung tåge over banen, at vi slap grebet en smule. Det var dejligt, at mange kunne byde sig til, og jeg synes, at vi var væsentligt bedre og mere dominerende som hold, end da vi mødte dem i september. Drengene formåede at spille kvikt og klogt og på den måde neutralisere modstanderens fysiske fordel, siger U15-træner Peter Ager.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen