3. maj 2019

U13: Fine takter trods klart nederlag

U13: Fine takter trods klart nederlag

SIF’s U13-drenge viste gode ting, selv om det blev til et klart nederlag på 3-8 til rækkens tophold fra Herning Fremad.

SIF’s U13-mandskab led tirsdag aften et klart nederlag til Herning Fremad i en kamp, der var udsat fra første runde. Men selv om gæsternes sejrscifre blev på 8-3, var der fremgang at spore hos SIF i forhold til tidligere kampe mod herningenserne.

– Jeg synes, at vi får vist det rette udtryk i det meste af kampen. Drengene forsøgte det bedste, de har lært efter en sløj start, og vi lykkedes markant mere end i de tidligere opgør mod Herning. Jeg hæfter mig ved en god indsats i ca. tre fjerdedele af kampen, og glæder mig over at vores stædighed smitter af på drengene. Vi mangler lidt ift. positionering og bevægelse på siderne, og det blev også til lidt for mange forgæves meter i pres mod en boldfast modstander. Vi laver nogle tekniske fejl som bliver straffet i dag, hvilket også er grunden til store nederlag, men holdudtrykket, indsatsen og viljen er der ikke en finger at sætte på, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF viste i perioder nogle gode kombinationer, dybdeløb og pres, og det skal er noget af det, der skal bygges bygge videre på.

– Vi tager det omvendte opgør på lørdag, og jeg regner med en ligeså god præstationer, samt lidt mere kvalitet på bolden, siger Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Julius Nielsen som bedste SIF’er.

Kampen lørdag spilles på Herning Fremads kunstgræsbane kl. 11.30.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, 1. runde, tirsdag 30. april kl. 19.00 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF  – Herning Fremad 3-8 (1-4)
Målscorere for SIF: Marcus Vedel Eriksen (2) og Malthe Tagmos.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen