14. november 2022

U13 bankede Horsens

Silkeborg IFs U13-hold sendte i weekenden AC Horsens hjem til salamibyen med tenniscifrene 6-0 i en træningskamp, hvor Kristian Bloch scorede hattrick. Se alle målene og referat her.

U13: Silkeborg IF – AC Horsens: 6-0 (2-0)
Mål: Kristian Bloch x 3, Magnus Naur, Alexander Nysom og Victor Tang.

– Vi spillede en 11-mands træningskamp mod ACH. Dette var kun vores anden kamp på 11-mands, og i dag gjorde vi en rigtig god figur med en meget fornem præstation. Vi var dominerende med bolden fra start til slut, og selv med et meget højt mand/mand pres fra ACH, så fandt vi nogle gode korte og lidt længere løsninger i opbygningsspillet, som gav os mulighed for at spille dybt på ACHs bagkæde mange gange i 1. halvleg. Her kom Kristian Bloch og Alexander Hansen afsted mange gange, men vi fik ikke helt udnyttet chancerne, som gav os en 2-0 føring til pause, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen og fortsætter.

– I pausen lagde vi et ekstra fokus på vores opbygningsspil, da vi vidste at ACH kom i mand/mand. Vi formåede at strække banen godt og gjorde den meget bred, som gav plads til vores fire centrale spillere at arbejde i. Derudover fik vi vores backs mere med i gennembruds- og afslutningsspillet, som gav os flere gode muligheder til mål. Vores høje erobringsspil blev bedre og bedre, som kampen skred frem, og vi cementerede det med et flot mål til sidst, hvor vi virkelig så et stærkt og effektivt, højt erobringsspil. Dejligt med en flot sejr, men også at vise, at vi var dominerende på bolden, aggressive i erobringsspillet, og at flere spillere fik fuldtid på 11-mandsbane. Nu venter sæsonens sidste turneringskamp mod FK Viborg i den kommende weekend. Den ser vi frem til, og vi håber, at spillerne kan tage dagens kamp med videre mod FK Viborg, slutter Nick Sønderskov Hansen.

Se målene fra kampen her. 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen