13. november 2019

Tyrkisk eventyr for to SIF-talenter

Tyrkisk eventyr for to SIF-talenter

SIF-talenterne Jonathan Pank og Lasse Kaihøj er udtaget til det danske U16-landshold, der sidst i november spiller en miniturnering på den tyrkiske Middelhavskyst.

Lasse Kaihøj (til venstre) og Jonathan Pank spiller mod Portugal, Tyrkiet og Belgien med det danske U16-landshold. Foto: Ulla Myrhøj.

Der venter de to SIF-talenter Jonathan Pank og Lasse Kaihøj et lille tyrkisk eventyr, når de sidst på måneden drager med det danske U16-landshold til den tyrkiske middelhavskyst. I badebyen Side lidt øst for Antalya spiller DBU’s yngste landshold med i en miniturnering, der også har deltagelse af Portugal, Tyrkiet og Belgien. Alle kampe spilles på Emirhan Sport Complex i Side.

De to SIF-talenter, der til dagligt spiller på klubbens U17 Liga-hold, har været med på landsholds-sammenhæng siden den nye U16-årgang blev samlet i sommer for første gang. Første opgave for det nye kuld var en miniturnering i England i august, hvor de to SIF’ere særligt i den anden kamp mod Irland, som blev vundet 4-2, gjorde sig flot bemærket, bl.a. med en scoring hver.

Denne gang gælder det tre kampe, og programmet i Tyrkiet ser således ud:

Tirsdag 26. november kl. 13.30: Portugal-Danmark
Torsdag 28. november kl. 13.30: Danmark-Tyrkiet
Lørdag 30. november kl. 14.00: Danmark-Belgien

Truppen samles i København søndag 24. november og rejser til Antalya dagen efter. Opholdet varer en uge, idet landsholdet returnerer til Danmark søndag 1. december.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen