27. august 2022

Turen går til London, Bruxelles og Bukarest

Kampprogrammet for gruppespillet i Conference League er klar – SIF åbner i Bruxelles mod Anderlecht den 8. september. Første hjemmekamp er mod West Ham den 15. september.

Lørdag morgen er kampprogrammet for det forestående gruppespil i Conference League kommet frem.

Billetsalget til SIFs hjemmekampe åbnes snarest og vil lige som muligheder for forkøbsret etc. blive annonceret på alle klubbens platforme hurtigst muligt. Silkeborg IF har valgt at fastholde den samme prisstruktur til gruppespilskampene som i 3F Superligaen for at give noget tilbage til alle dem, der har støttet holdet gennem årene.

SIF forventer ikke umiddelbart at kunne håndtere rejsearrangementer for fans til udekampene, men der er rigtig gode forbindelser til både London, Bruxelles og Bukarest.

8. september kl. 18.45 – RSC Anderlecht – Silkeborg IF
15. september kl. 21.00 – Silkeborg IF – West Ham United FC
6. oktober kl. 18.45 – Silkeborg IF – Fotbal Club FCSB
13. oktober kl. 21.00 – Fotbal Club FCSB – Silkeborg IF
27. oktober kl. 21.00 – West Ham United FC – Silkeborg IF
3. november kl. 21.00 – Silkeborg IF – RSC Anderlecht

Der venter SIF tre store modstandere i gruppen:

West Ham
Premier League-holdet West Ham slog Viborg FF ud i playoff-runden. West Ham sluttede som nr. 7 i sidste sæsons Premier League, hvorved ”The Hammers” fik en indgangsbillet til playoff-runden i Conference League.

Til dagligt spiller West Ham på London Stadium, som kan huse 62.500 tilskuere. Klubben har vundet Pokalvindernes Europa Cup i 1965 og har derudover blandt andet vundet den hjemlige FA Cup tre gange.

FCSB
Fotbal Club FCSB, bedre kendt som FCSB, hører til i den rumænske hovedstad Bukarest. Der er politiske stridigheder om navnet og retten til klubbens historik – FCSB kalder gerne sig selv for Steaua, men det originale Steaua Bukarest spiller i dag under det gamle logo i lavere divisioner. Se evt mere i denne video.
Steaua Bukarest blev stiftet i 1947 og vandt 26 mesterskaber, 24 pokaltitler og den daværende Champions League i 1986. Her slog de FC Barcelona i straffesparkskonkurrence.

FCSB blev stiftet i 2003 og spillede i begyndelsen med Steauas gamle logo, hvilket de siden blev dømt til ikke at måtte i den rumænske højesteret. Sidste sæson endte med en sølvmedalje i den hjemlige liga for FCSB, som resulterede i en plads i kvalifikationen til Conference League. Her slog man senest Viking FK fra Norge i playoff-runden. Klubben hører til på det imponerende Arena Națională, som kan rumme 55.000 tilskuere. Arenaen blev blandt andet benyttet under EM 2020, hvor der blev spillet tre kampe i Bukarest.

Anderlecht
Den hæderkronede klub fra Bruxelles med de mange danske legender. Den belgiske storklub RSC Anderlecht har vundet imponerende 34 mesterskaber, 9 pokaltitler, Pokalvindernes Europa Cup i 1976 og 1978 og UEFA Cuppen i 1983, hvor danske Kenneth Brylle, Per Frimann og Morten Olsen var at finde i startopstillingen i finalerne.

Anderlecht slog schweiziske Young Boys ud efter straffespark i playoff-runden og spiller til dagligt på Lotto Park i Anderlecht, som kan huse 22.500 tilskuere.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen