Tung U-weekend mod FCK

SIF’s U-hold fik ørene i FCK-maskinen i weekenden.

FCK-SIF U19 5-0 (4-0)

Vi mødte i weekenden et rigtig godt FCK-hold, som vi havde store problemer med at håndtere.

De lagde et aggressivt tryk på os fra start, som gjorde, at vi virkelig lavede nogle store personlige fejl, som de straffede os på.

2.halvleg blev en mere lige kamp, hvor vi havde nogle store muligheder for at komme på tavlen, men skarpheden manglede.

Jeg må påtage mig noget ansvaret for 1.halvleg, da jeg havde lagt den forkerte taktik, som gjorde, at vi ikke var kompakte nok i vores organisation.

Vi må erkende at der er et stykke vej op for os, hvis vi skal spille lige op med de næste i landet/Europa.

Næste kamp er på onsdag mod Horsens på Jysk Park.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

FCK – SIF U17: 1-0 (1-0)

Vi startede kampen godt og satte et par gode angreb sammen, men fik ikke afstemt vores forsvarsspil på et indlæg, og så kom vi bagud efter fem min.

Efterfølgende var vi rigtig dygtige på bolden og spillede os forbi pres til gode situationer. Desværre manglede vi noget kvalitet i gennembrudsspillet, og ligeså dygtige vi var på bolden, ligeså udfordrede var vi, når vi tabte den. Det var for passivt i genpres og forsvarsspil hvilket betød, at vi måtte løbe mange negative meter.

Vi havde tilløb til mange muligheder og undervejs brændte vi en gigantisk chance til udligning. I 2. halvleg havde vi mere besvær med at sætte spillet og langsomt løb vi tør for energi. FCK havde nogle dygtige individualister, der udfordrede os, og de var tættere på at score i 2. halvleg end os. Mod slutningen havde vi sporadiske forsøg, men kom aldrig helt tæt på.

Skrevet af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

FCK vs U15 – 7-1 (4-0)
Mål: Silas Pasgaard

SIF U15 var på en af de lange udebaneture, hvor modstanderen var FCK. Vi skulle forsøge at bygge videre på vores 2. halvleg fra sidste weekend, og vi skulle forsøge at komme godt fra land.

Vi lykkedes ikke med at komme godt fra land, da vi efter 50 sekunder kom bagud efter en stor personlig fejl. Vi gjorde det endnu sværere for os selv, da vi også begik en stor fejl efter et hjørnespark, og så stod der 2-0 til FCK efter 3 min. Derfra synes jeg vi spillede med et godt udtryk på bolden, men havde svært ved at få produkt på vores angreb.

FCK straffede os to gange mere inden pausen. Vi havde problemer, når de havde bolden, og var gode, når vi havde den. Det var samme billede i anden halvleg. Her fik vi dog reduceret til 5-1, efter et godt angreb, hvor Silas Pasgaard sparkede den flot ind i fjerneste hjørne. Desværre fik vi ikke lukket ned for deres scoringer, og kampen endte derfor 7-1.

Vi havde et rigtig godt udtryk med bolden, som vi skal tage med os videre. Men vores store problem er, når vi ikke har bolden. Det skal vi have arbejdet på i kommende uge inden kampen i næste weekend mod Lyngby.