12. marts 2022

Truppen mod Randers

19 SIFere er klar til søndagens kamp i Randers, hvor der er mulighed for comeback til Oliver Sonne, som er kommet sig over et træthedsbrud i lyntempo.

3F Superligaen, 21. runde – søndag den 13. marts 2022 klokken 14.00 på Cepheus park i Randers
Randers FC – Silkeborg IF

Køb billet til kampen her.

Både Stoltheden og Silkeborg SIFosis sender fanbusser afsted til et velbesøgt udebaneafsnit – køb adgang her.

Kent Nielsen ser frem til en spændende og vanskelig opgave.

– Det er klart, at humøret er godt her på JYSK park, for vi har præsteret godt, og Top 6-pladsen giver en gunstig situation for klubben – især i forhold til fansene, de økonomiske aspekter og de store kampe, der venter forude. Så vi er glade for Top 6, men vi er slet ikke færdige endnu, og vi kommer til at række ud efter alt, hvad vi kan nå. Så på den sportslige del er det ikke så anderledes, for uanset den streg, der bliver slået her om to runder, så er der altså en turnering, der bare brager derudaf, og der venter altså stadig 12 kampe, som vi vil angribe én ad gangen. At vi allerede har kvalificeret os til Top 6 ændrer ikke på det mindset, som vi er lykkedes med at fastholde hele sæsonen – og det handler altid om fuld fokus på den næste opgave og at få det maksimale ud af hver kamp. Nu gælder det så Randers, og vi tager selvfølgelig til Randers for at opnå et resultat, forklarer Kent Nielsen og fortsætter.

– Det kan blive svært nok, for vi skal møde et rigtig godt hold, og vi kommer til at blive max presset – og det er vi glade for, for den slags kampe kan få det bedste frem i os. Og kampen i Randers kommer utvivlsomt til at kræve en toppræstation af os, for det er en dygtig modstander og et godt hold, der er velorganiserede, veltrænede og stærke på flere parametre. Som de eneste slog de i os i vinterens træningskampe, og her straffede de os hårdt på omstillinger, men de har også andre strenge at spille på og en hel række spillere med store individuelle og kreative kvaliteter, mens de samtidig er hårdt arbejdende. Så jeg forventer en tæt og hård kamp, hvor effektivitet, kynisme og skarphed bliver afgørende – og det er så alt sammen dét, jeg kalder dygtighed, siger Kent Nielsen, inden han slutter af med at sende en hilsen til de medrejsende fans.

– Jeg hører, at der er 3-4 fanbusser på vej, og at en god flok også vil køre selv for at støtte os i Randers. Det er jeg rigtig glad for at høre, for det har altså en stor betydning for gutterne inde på banen. Vi har oplevet en rigtig flot opbakning hele sæsonen både ude og hjemme, og det skal vi bare skrue endnu mere op for. Det giver lige de sidste procenter, og vi håber at kunne kvittere med at give dem en rigtig god søndag, slutter cheftræneren.

Han udtog efter lørdagens formiddagstræning følgende 19 SIF-spillere til opgøret, hvoraf en enkelt vil blive sorteret fra inden kampen. Robert Gojani afsoner anden og sidste karantænedag efter sin udvisning i Aalborg i forrige runde. Oliver Sonne er eneste tilføjelse i truppen i forhold til sidste weekend – han pådrog sig et træthedsbrud i foden i januar, men er kommet sig over skaden i lyntempo og er tidligere klar end forventet.

Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
Lukas Engel
Oliver Sonne
André Calisir
Alexander Busch
Nicklas Røjkjær
Tobias Salquist
Rasmus Carstensen
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Mark Brink
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Søren Tengstedt
Nicolai Vallys
Sebastian Jørgensen
Anders Dahl
Nicklas Helenius

 

 

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen