23. februar 2024

Tre kandidater: Hvem er årets SIF-fan?

Tre kandidater er udvalgt til kampen om den prestigefyldte pris som Årets Fan i 3F Superligaen. Stem på din favorit her.

Vi har modtaget rigtig mange indstillinger til prisen som Årets Fan i 3F Superligaen. Tak for det!

Ud af de 30 forskellige bud, vi har modtaget fra alle jer kyndige fans, har vi udvalgt tre SIF-fans, som I nu kan stemme på.

Vinderen af vores afstemning bliver Silkeborg IF’s bud på en kandidat til den nationale konkurrence, hvor den endelige vinder findes senere i foråret.

Herunder kan I læse om de tre kandidater, og nederst på siden kan I stemme på jeres favorit.

Afstemningen løber frem til og med fredag den 1. marts, hvorefter vi vil offentliggøre SIF’s bud på Årets Fan i 3F Superligaen.

Kasper Møller

Har du råbt med på ”This is the red Corner”, så har du med garanti hørt Kaspers stemme råbe an. Igennem mange år har Kasper nemlig været aktiv stemningsfan og fast inventar i Stoltheden og på Den Røde Tribune, hvor han blandt andet har været trommeslager. Kasper har bidraget med mere end de fleste.

Derudover har Kasper for nyligt skabt rammerne til et nyt fællesskab for de gamle drenge på stemningstribunen. Fællesskabet hjælper med at fastholde dem der ellers vil falde fra og få de gamle drenge tilbage på tribunen samt at rekruttere nye fans til klubben. Igennem stærkt kammeratskab og sociale aktiviteter i tilknytning til både ude- og hjemmekampe støtter gruppen op om hinanden og den aktive fanscene – alt sammen med forståelse for arbejds- og familielivet uden for tribunen.

Kasper er en sand ambassadør for både stemningen og kammeratskabet på tribunen.

Lea Mørk Bøjden

Lea er ikke bare en almindelig SIF’er, hun er rød og hvid helt ind i hjertet. Hun går den ekstra mil.

Kærligheden til klubben er givet videre til hendes tre drenge, og sammen følger de holdet til alle kampe, både ude og hjemme – også uden for landets grænser. Da holdet for nylig spillede træningskamp i Malmø, tog hun og den ældste søn trofast til Lund for at se kampen – for “nu har vinterpausen altså varet længe nok”.

Men det stopper ikke her. Lea har allerede planlagt en alternativ sommerferie for hende og drengene i år, hvor turen går til Middlesbrough alene for at se den tidligere SIF-spiller Lukas Engel i aktion. Lea elskede at se Lukas spille på JYSK park, så nu arrangerer hun da bare en tur til Storbritannien og håber selvfølgelig at hilse på ham efter kampen.

Kærligheden til SIF er stærkere end nogensinde.

Torben Ulsøe

Torben er ikke bare selv kæmpe SIF-fan, han gør en stor ære ud af at få flere med i samme båd.

Det er helt sikkert, at man til alle kampe på JYSK park kan finde Torben på Den Røde Tribune, men lige så sikkert er det, at hans SIF-velopdragede børn står ved hans side sammen med flere nye tilskuere, der er blevet overbevist af Torben om at tage med på Danmarks smukkeste fodboldstadion. Den stærke følelse af samhørighed er drivkraften bag.

At SIF-flaget bliver hejst ekstra højt på Them-egnen, er i høj grad takket være Torben, der gør en stor indsats for at vise klublogoet frem og få flere med på vognen. Torben har rekrutteret og skabt flere SIF-fans i lokalområdet og Them GF, når han som foregangsmand gør en stor indsats for at få flere børn og voksne på JYSK park. Flere skal overbevises om, at Silkeborg IF er holdet, man følger og fodboldoplevelsen er bedst live på stadion.

Et stort aktiv for lokalområdet og for klubben.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen