19. september 2023

Topscorer Lind: “Det er helt vildt”

Alexander Lind lader sig ikke rive med af den fantastiske periode, han er inde i med syv mål i seks kampe. Topscoreren giver kredit til holdet og træneren.

Syv mål i seks kampe.

Det er status for Alexander Lind, der mandag aften i Odense igen stjal overskrifterne i en imponerende SIF-præstation.

Læs meget mere om 3-0-sejren over OB her.

– Jeg synes, det er helt vildt. Det er svært at sætte ord på, for jeg havde slet ikke regnet med at stå her og være Superliga-topscorer. Det er fantastisk, og det er dejligt, at holdet er inde i så god en periode. Det er hele holdet, der præsterer på et højt niveau, siger Alexander Lind og uddyber.

– Jeg er nødt til at tage en kamp ad gangen, og søndag gælder det Viborg. Lige nu er jeg skarp på de chancer, jeg får. Jeg er blevet mere moden, en bedre afslutter og så får jeg tiltro af cheftræneren. Jeg føler virkelig, at Kent har tillid til mig. Tidligere var jeg nervøs, når jeg skulle spille en kamp, men nu har jeg ro i kroppen, og det giver mig selvtillid foran mål, siger skarpretteren fra Hørning.

Den unge SIF-bomber har stadigvæk begge ben solidt plantet i mulden, selv om han p.t. er det varmeste navn i 3F Superligaen. En ro, som han har til fælles med et af sine forbilleder.

– Da jeg kom ind omkring førsteholdet, var der flere der sagde, at jeg mindede om Henrik ‘Tømrer’. Det er måske ikke helt forkert. Han var også skarp foran mål og havde nogle fysiske spidskompetencer. Han lod sig heller ikke rive med, når han scorede mål, siger Lind med et skævt smil.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen