14. marts 2023

Top 6-drømmen lever

Der vil være gang i kuglerammen i Superliga-landskabet, når søndagens ultra-spændende spillerunde afvikles. SIF har flere muligheder for at komme med i det forjættede Top 6-land.

Der resterer nu kun en enkelt runde af 3F Superligaens grundspil, og der er lagt op til en kæmpe gyser, når Top 6-billetterne skal fordeles.

FC Nordsjælland, FC København, Viborg FF og AGF har nu indløst billet til det forjættede Top 6-land. Hele fem hold – herunder SIF – kæmper om de sidste to pladser, og der vil være gang i kuglerammerne undervejs i de seks kampe, der alle spilles synkront klokken 15.00 på søndag.

Med en sejr over FC Midtjylland fra Vestjylland vil SIF stadig være afhængig af andre resultater for at komme med i Top 6. Det kræver nemlig samtidig, at enten Randers FC eller Brøndby IF sætter point til. Brøndby skal til Farum og møde topholdet FCN, mens Randers besøger AaB i Aalborg.

Uafgjort i braget mellem SIF og FCM kan dog også vise sig at være nok, men så skal Randers tabe i Aalborg, mens OB skal sætte point til i Aarhus.

Det bliver saftsuseme spændende. Ikke kun på grund af hele Top 6-ræset, men så sandelig også fordi, at søndagens modstander er ulvene fra Vestjylland, der kommer til det ægte Midtjylland og JYSK park i et kæmpe lokalbrag.

Flere tribuneafsnit er allerede udsolgt, og der forventes sæsonrekord på tribunerne, så det kan være farligt at vente for længe med at sikre sig billet – først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/ !!!

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen