21. januar 2023

Tonni: Dejligt at score, men…

Tonni Adamsen lynede igen i lørdagens testkamp, men efter kampen tænkte han mest på sine holdkammerater Oscar Hedvall og Tobias Salquist, der måtte udgå i første halvleg.

For anden træningskamp i træk fik Tonni Adamsen lørdag vist sin skarphed, da han reducerede til slutresultatet 1-2 mod Vendsyssel efter et knastørt slangehug. Mest fyldte dog det store sammenstød mellem holdkammeraterne Tobias Salquist og Oscar Hedvall i første halvleg.

– Selvfølgelig var det fedt at score igen – jeg fik trukket fint ind fra højre og så en åbning, og så var det jo bare med at sparke den ind. Så det giver ekstra selvtillid, men der er stadig mange ting, jeg skal gøre bedre og knokle på med for at hjælpe holdet endnu mere. Og i det hele taget skal vi til at lave nogle bedre resultater, selv om det bare er træningskampe, siger Tonni Adamsen og fortsætter.

– Det var igen et skidt resultat i dag, selv om vi kom bedre med i anden halvleg, hvor vi viste bedre energi uden at være prangende på det spillemæssige. Og selvfølgelig fyldte det noget med vores holdkammerater, der blev båret ud, og lige nu tænker jeg bare på dem og håber, at de er i bedring. Det var ikke rart at se, sluttede Adamsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen