11. maj 2018

To karantænedage til JMG

To karantænedage til JMG

Sammenstødet med Jeppe Kjær i Lyngby i søndags koster Jens Martin Gammelby to spilledages karantæne. Han står dermed over i søndagens playoff mod Lyngby og den efterfølgende playoff 2 torsdag mod enten Helsingør eller Randers FC.

Jens Martin Gammelby kommer ikke med i søndagens vigtige playoff-returkamp mod Lyngby på JYSK park og heller ikke den efterfølgende playoff torsdag aften mod enten Randers eller Helsingør. Det ligger fast efter at Fodboldens Disciplinærinstans har tildelt SIF-backen to spilledages karantæne.

Baggrunden er den episode, der opstod lige inden pausen i søndags i Lyngby. Jeppe Kjær og Jens Martin Gammelby tumlede omkuld, og efterfølgende “stempler Jens Martin Gammelby Lyngby-spilleren Jeppe Kjær i skridtet,” som det hedder i disciplinærinstansens kendelse.

Det var Lyngby, der efter kampen tog sagen op, og efter at både Lyngby, kampens dommer Michael Johansen og SIF har afgivet forklaring, er dommen faldet fredag morgen. Dommer Michael Johansen forklarer, at han eller de øvrige dommere ikke så episoden. “I kampen observeres, at der opstår et tilfældigt sammenstød med to spillere som vælter og bolden går i ny spillefase til en Lyngbyspiller på kanten af straffesparksfeltet,  hvorfor fokus og blik naturligt flyttes dertil. Idet forseelelsen sker forsinket i forhold til sammenstødet, og at der ikke var nogen forudgående signaler om at en forseelse ville ske, blev blikket flyttet fra episoden, hvorfor ingen i teamet har set forseelsen,” hedder det i Michael Johansens forklaring.

SIF har på sin side med dokumentation i tv-billederne henvist til, at dommeren vinker afværgende efter situationen.

På den baggrund og efter at have gennemgået tv-billederne konkluderer Disciplinærinstansen, at “Jens Martin Gammelby ved at sparke en modspiller gør sig skyldig i en adfærd, der i alvorlig grad er utilladelig.”Det udløser 36 strafpoint, svarende til direkte rødt kort, hvilket altså betyder to spilledages karantæne.

Kendelsen kan ikke appelleres.

SIF tager kendelsen til efterretning og fokuserer nu 100 procent på at sikre et godt resultat i søndagens kamp.

Du kan købe billet til søndagens vigtige kamp mod Lyngby ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen