2. marts 2021

Tip og vind VIP-billetter sponseret af Dagli’Brugsen Århusbakken

KONKURRENCE: Tip på søndagens resultat i kampen mellem SIF og HB Køge. Du kan vinde to VIP-billetter til valgfri SIF-hjemmekamp sponseret af Dagli’Brugsen Århusbakken. 

Søndag eftermiddag spiller SIF sin fjerde kamp i foråret. SIF tager imod HB Køge, der ligesom Kent Nielsens mandskab har fået en fin start på foråret med syv point i tre kampe. Efter sidste uges sejr over Esbjerg er SIF for alvor tilbage i kampen om én af de to oprykningspladser. Der er to points afstand til vestjyderne på den opryknings-givende andenplads, mens Viborg har taget fronten med syv points forspring til SIF.

Det er således nu, SIF skal holde fast og fortsat lægge pres på de to andre jyske konkurrenter til oprykning. Og det kan bedst gøres med en sejr over HB Køge på JYSK park søndag eftermiddag kl. 15.00 (kampen spilles uden tilskuere).

Så hvad bliver resultatet? Det er naturligvis det store spørgsmål.

Hvor god er du til at forudsige resultater? Det kan du teste ved at deltage i SIF’s Tip og Vind-konkurrence, hvor det gælder om at forudsige resultatet.

Du deltager ved at klikke her eller på billedet øverst på siden og afgive dit tip i skemaet, der kommer frem.

Tipper du resultatet rigtigt, deltager du lodtrækningen om To VIP-billetter til valgfri SIF-hjemmekamp sponsoreret af Dagli’Brugsen Århusbakken.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen