3. august 2019

Tenniscifre i reservetestkamp

SIFs reserver spillede lørdag formiddag en testkamp på DS Arena mod Hobros ditto, og det blev en ensidig forestilling, der endte med en 6-0 sejr til gæsterne fra Silkeborg.

Emil Holten blev sammen med Nicolai Vallys dobbelt målscorer, da SIFs reserver udraderede Hobro og dermed fik en lille revanche for gårsdagens nederlag i 3F Superligaen.

Hurtig føring
DS Arena i Hobro var rammen om testkampen mellem de to klubbers reservehold, vejret viste sig fra den bedste side, og set med de røde briller var resultatet også perfekt. Allerede i det andet minut viste Oliver Haurits vejen til målfest, da han knaldede bolden på Hobros overligger, og bare fire minutter senere havde den unge goalgetter fået indstillet kanonen og bragte sit hold foran.

De næste tyve minutters tid skete der så ikke det helt store, men det kunne dog konstateres, at hjemmeholdet ikke havde meget at byde ind med. Med knapt den halve time spillet kom imidlertid næste varselsskud for Hobro, da Emil Holten efter godt opspil sendte et hovedstød ved siden af mål.

I det 32. minut kunne Frederik Møller fra venstre side så øge føringen efter et fint oplæg af Rasmus Carstensen i højre side. Vallys bød ind med et godt skud, som Hobros målmand klarede, men det var så tilsyneladende det, der skulle til, for et par minutter senere endte et indlæg hos Vallys, der denne gang ikke svigtede, og så stod det 0-3.

To minutter før halvlegsfløjt var det Pelle Matsson, der var i oplæggerens rolle med Emil Holten som målscorer. Det tætteste, hjemmeholdet var på i de første 45 minutter, var et direkte frispark, der blev sendt ved siden af Thomas Nørgaards mål. Dermed kunne SIFerne gå til pause med en føring på 4-0.

Hårdt udspil
Ganske som i 1. halvleg lagde gæsterne hårdt ud med pilen rettet direkte mod Hobros mål. Uret på måltavlen havde knapt rundet 30 sekunder, da Oliver Haurits igen var fremme med skudstøvlen, men denne gang reddede Hobro-målmanden til hjørnespark. Her var Holten tæt på, men minuttet efter blev den agressive forward hægtet af målmanden, og dommeren var ikke i tvivl: straffespark. Holten var heller ikke i tvivl om, at han selv skulle sparke, og sikkert gjorde han det til 0-5.

Men dermed var det ikke slut, og tenniscifrene kom i hus, da Frederik Møller sendte et glimrende hjørnespark ind foran mål, hvor Vallys steg til vejrs og pandede bolden ind. Nogle minutter senere kunne det såmænd også være blev til 0-7, da Haurits hamrede et direkte frispark på den ene opstander.

Hobro var kun fremme ved SIFs mål et par gange i løbet af de sidste 45 minutter – først ved et hjørnespark, som Nørgaard tog sig af, og kort før slutfløjt blev det til et angreb, der nærmede sig det farlige, men igen kunne Nørgaard stille og roligt tage brodden af angrebet og sikre sig bolden.

Det blev altså en stensikker sejr på 6-0, og der blev scoret nogle flotte mål efter en solid indsats, men Hobro havde heller ikke meget at byde ind med.

Kampfakta:
Hobro – Silkeborg IF 0-6 (0-4)

Mål: 0-1 (6: Oliver Haurits), 0-2 (32: Frederik Møller), 0-3 (41: Nicolai Vallys), 0-4 (43: Emil Holten), 0-5 (49 str: Emil Holten), 0-6 (70: Nicolai Vallys)

SIF: Thomas Nørgaard, Simon Jakobsen, Jeppe Gertsen, Milan Massop (63: Kristian Kvist), Rasmus Carstensen, Andreas Heimer, Pelle Matsson (72: Valdemar Foght), Frederik Møller, Nicolai Vallys, Emil Holten (61: Peter Nemec), Oliver Haurits