2. september 2021

Tengstedt: SIF har en attraktiv spillestil

Søren Tengstedt trænede onsdag formiddag for første gang med sine nye holdkammerater i SIF-truppen

SIFs nye nummer 10 trænede for første gang på JYSK Park onsdag formiddag, og den tidligere AaBer og AGFer ser frem til sin nye fodboldtilværelse i Søhøjlandet.

– Det blev Silkeborg, fordi jeg ser det som en rigtig god mulighed for mig selv, og jeg synes, at spillestilen her er attraktiv – så det var oplagt, at da jeg fik muligheden, så tog jeg den. Jeg vil kategorisere mig selv som en teknisk spiller med et godt blik for spillet, og det er jo noget, der vægtes højt her i klubben, lyder det fra offensivspilleren.

Søren Tengstedt er udtaget til truppen til pokalkampen torsdag aften i Skive, hvor han står over for mulig SIF-debut. Kampen kan ses på TV3Sport eller endnu bedre live på stadion.

Medrejsende SIF-fans anbefales at parkere på Engvej og Havnevej – udefans placeres til kampen på langsiden modsat tribune/lounge. Prisen for entré er 70 kr. for en alm. Billet, og Skive IK opfordrer til at købe billet på forhånd på https://boldbillet.dk/show/event/skive-ik-vs-silkeborg-2-sep-2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen