28. januar 2022

Tengstedt: Har en god fornemmelse for tiden

Søren Tengstedt fik scoret for anden træningskamp i træk, da han torsdag nettede i træningskampen mod OB. I det hele taget har SIF-10eren en god fornemmelse for tiden.

Både i weekenden mod Middelfart og i torsdagens testkamp mod OB kom SIFs nummer 10, Søren Tengstedt, på tavlen. Det hjælper selvfølgelig på humøret for den stærke tekniker, som er i god form for tiden.

– Det var rigtig dejligt at score igen, og med to mål i to kampe kunne jeg næsten ikke ønske mig at være kommet bedre i gang med 2022. I det hele taget synes jeg, at jeg har haft en god fornemmelse, siden vi startede op igen, og jeg har også arbejdet hårdt for at holde mig skarp hen over juleferien, sagde Søren Tengstedt efter kampen.

Torsdagens mål kom i stand efter et par snedige træk i feltet, hvor Tengstedt med egne ord ”sendte Simon Okusun ud til pølsevognen”, og nu ser han frem til at fortsætte de gode takter i den kommende tid.

– Jeg klør på hver dag og arbejder hårdt for at tilkæmpe mig en større rolle her i det nye år. Jeg kommer bedre og bedre ind i spillet, og jeg føler, at jeg udvikler mig rigtig godt her i SIF, hvor vi har et fantastisk træningsmiljø og en virkelig god trup, sluttede Søren Tengstedt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen