Trænerstab

Silkeborg IF’s talentstruktur er funderet således, at så godt som alle spillere fra U14 til U19 går på skole eller ungdomsuddannelse, hvor der gives mulighed for morgentræning 2-3 gange ugentligt i sammenhæng med eftermiddagstræning tre gange ugentligt. Det giver en optimal mulighed for at skabe synergi mellem fodbolduddannelse, skoleuddannelse og personlige udvikling. Der skabes sammenhænge omkring talenterne via gennemgående trænere morgen og eftermiddage, tæt koordinering med skolerne, samt kombinationsstillinger som træner i SIF og lærer på SIF’s samarbejdsskoler.

Trænergruppen i SIF er veluddannet og har høj grad af kontinuitet, erfaring og specialisering indenfor den enkelte træners ”ekspertområde”. Mange af de eksisterende trænere har været med til at uddanne spillere som Robert Skov, Kasper Dolberg, Mads-Emil Madsen eller Magnus Mattsson – samt mange af de spillere som for nuværende indgår i SIF’s A-trup. Derved indfries målsætningen om at satse massivt på udvikling af egne talenter til klubbens 1. hold.
Trænergruppen er tæt integreret omkring en samlet uddannelse fra U13 til 1. holdet, og sikrer kvalitativt indhold ud fra en aldersrelateret spilleruddannelse som SIF’s Head of Coaching er hovedansvarlig for.
Nedenfor kan du møde de trænere, der dagligt laver et stort stykke arbejde i Silkeborg IF’s talentsektor og er en stor del af, at klubben efterhånden har opnået et renommé som et af landets stærkeste talentmiljøer via udvikling af topspillere, landsholdsspillere samt en meget høj grad af egenudviklede spillere til klubbens 1. hold.

 

Trænerstab:

Jesper StükerSportschef
Peter Christian Hansen (PC)Talentchef
Søren Lykke SørensenHead of Coaching
Thomas RøllTransitionstræner
Nicolaj Bækgaard

Ungdomsudviklingstræner +

Rekrutteringsansvarlig

 Børneudviklingstræner
 U19 træner
Kim Leth AndersenU17 træner
Peter Ager KristensenU15 træner
Peder HenriksenU14 træner
Nick HansenU13 træner
Nicholai Bech ChristoffersenAssistenttræner U19
Mads Holm RasmussenAssistenttræner U19
Lasse Merring-MikkelsenAssistenttræner U17
Benjamin JohansenAssistenttræner U15
Christian Duus PetersenAssistenttræner U14
Kasper ChristensenAssistenttræner U14
Peter NielsenAssistenttræner U13
Søren MarettiAssistenttræner U13
Oliver RosengrenMålmandstræner
  

Næste Kamp

3F Superliga

Fredag d. 06.10. kl. 19.00
Scroll til toppen

Menu