Trænerstab

Silkeborg IFs talentstruktur er funderet således, at så godt som alle spillere fra U13 til endt ungdomsuddannelse går på en uddannelse, hvor der gives mulighed for morgentræning 2-3 gange ugentligt i sammenhæng med eftermiddagstræning tre gange ugentligt. Det giver en optimal mulighed for at skabe synergi mellem fodbolduddannelse, skoleuddannelse samt drengenes personlige udvikling. Der skabes sammenhænge omkring talenterne via gennemgående trænere morgen og eftermiddage, tæt koordinering med skolerne, samt kombinationsstillinger som træner i SIF og lærer på Talent Team, Sølystskolen.

Elitetrænergruppen i SIF er veluddannet og har høj grad af kontinuitet, erfaring og specialisering indenfor den enkelte træners ”ekspertområde”. Mange af de eksisterende trænere har været med til at uddanne spillere som Jens Martin Gammelby, Robert Skov, Kasper Dolberg og Sammy Skytte samt mange af de spillere som for nuværende indgår i SIFs A-trup. Derved indfries den professionelle afdelings målsætning om at satse massivt på udvikling af egne talenter til klubbens 1. hold.

Trænergruppen er tæt integreret omkring en samlet uddannelse fra U13 til 1. holdet, og sikrer kvalitativt indhold ud fra den aldersrelaterede spilleruddannelse som fremgår af den udarbejdede Talentmanual, Spillestils-manual samt periodeplan/SIF-øvelser. De faglige tovholdere er A+, T+ og U+ trænerne, som også varetager en Head of Coaching funktion, og som i samarbejde med cheftrænere og assistenter via ugentlige møder sparrer omkring spillernes løbende, optimale udvikling. Derudover udvikles og optimeres den definerede spilleruddannelse fortløbende via evaluering og nytænkning på månedlige trænermøder samt en årlig trænerworkshop over tre dage.

Hver enkelt spiller er i besiddelse af en udviklingsplan med fokus på primært fodboldspecifikke mål, men også i forhold til mentalt og uddannelsesmæssigt indhold. De individuelle planer er i sammenhæng med de respektive årganges periodeplaner udgangspunktet for al træning.

Nedenfor kan du møde de trænere, der dagligt laver et stort stykke arbejde i Silkeborg IFs talentsektor og er en stor del af, at klubbens efterhånden har opnået et renommé som et af landets stærkeste talentmiljøer via udvikling af topspillere, landsholdsspillere samt en meget høj grad af egenudviklede spillere til klubbens 1. hold.

Trænerstab:

Jesper StükerSportschef
Søren Lykke SørensenHead of Coaching
Dennis PedersenTransitionstræner
PC HansenUngdomsudviklingstræner
Jesper MikkelsenU19 træner
Casper RøjkjærU17 træner
Peter Ager KristensenU15 træner
Oliver QuottrupU14 træner
Nicolaj BækgaardU13 træner
Oliver RosengrenMålmandstræner ungdom
Jane Meyer-ZeuthenMentaltræner
Nick HansenAssistenttræner U19
Lasse Merring-MikkelsenAssistenttræner U17
Mathias VestergaardAssistenttræner U17
Benjamin JohansenAssistenttræner U15
Christian Duus PetersenAssistenttræner U14
Per JensenAssistenttræner U13
Peter NielsenAssistenttræner U13
Holger MaaløeAssistenttræner U13
Jacob TindTopcenter-ansvarlig, børneudviklingstræner og leder af SIF Fodboldskolen
Rasmus HansenFysisk træner ungdom
Andreas GjødvadFysioterapeut ungdom
Frank NielsenFysioterapeut ungdom
Torben Rye KerffHoldleder U19
Jan MoesgaardHoldleder U17
Bente MoesgaardHoldlederassistent U17
Søren Lyngsø MøllerPraktikant
Alexander Brix MølgaardPraktikant

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 31. oktober kl. 20.00
Scroll til toppen

Menu