1. oktober 2019

Talent-test med attitude, indsats og hårdhed

Talent-test med attitude, indsats og hårdhed

Et blandet U17- og U19-hold spillede søndag træningskamp mod OB, der vandt 1-0.

Et blandet hold af spillere fra U17- og U19 Liga-holdene benyttede den landskampfrie U17-weekend til at spille testkamp mod OB i den fynske Ådal. Fynboerne vandt en smal sejr på 1-0 efter 0-0 ved pausen.

– Drengene skal alle have stor ros for attitude, indsats og hårdhed i duelspillet, så vi synes, at vi fik et godt udbytte og kamptræning ud af kampen, siger U19-holdets assistent-træner Christian Duus, der stod for holdet sammen med U17-assistent Lasse Merring-Mikkelsen.

SIF’erne mødte et stærkt OB hold, hvor SIF’erne havde fokus på at høste gode situationer fra kampen.

– Vi lykkedes rigtig godt med at have sult og mod til at forsvare vores mål, men samtidig var vi kun meget lidt på bolden. OB lukkede os helt ned ved målspark, og med en fysisk underlegen central midtbane, blev vi ofte tvunget ud i siderne, for derefter at blive lukket ned, forklarer Christian Duus.

Til gengæld lykkedes SIF i 1. halvleg med et højt pres på OB’s opspil, hvilket gav en del uprovokerede boldtab fra hjemmeholdets side. Chancemæssigt vandt OB, men det var oftest med afslutninger langt ude fra, og de gange de sendte bolden ind foran mål, forsvarede SIF sig dygtigt.

I 2. halvleg var det samme billede, hvor OB var på bolden, dog uden det samme pres fra SIF’s side, og OB’s mål i 75. minut faldt også efter et boldtab på midten.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen