30. april 2019

Tag med fanbus til Fredericia

Tag med fanbus til Fredericia

Både Stoltheden og SIFosis arrangerer bustur til Fredericia på fredag. Stoltheden og SIFosis er tæt på at have fyldt de første busser.

Der kan allerede nu garanteres god stemning i udebaneafsnittet på Monjasa Park fredag aften, når SIF møder Fredericia. Både SIFosis og Stoltheden arrangerer busture, og Stoltheden er tæt på at kunne melde udsolgt på den første bus og er klar til at fylde den anden. SIFosis er også godt på vej med den første og klar til at indsætte endnu en bus, hvis behovet opstår.

Der er gratis adgang til Monjasa Park for alle, der kommer i rødt, så det er kun busturen, der skal betales for. SIF smider en McDonald’s-menu oveni til alle, der melder sig til en af busturene.

SIFosis bus-arrangement koster 100 kroner og tilmelding kan ske via sms til 25 714 716 eller her. Der er afgang fra JYSK park kl. 16.00. Prisen er 100 kr. Du skal indbetale de 100 kroner via mobilepay til 91030 før din tilmelding er gældende. Husk at skrive Fredericia på overførslen. Tilmelding er bindende, egne drikkevarer må ikke medbringes, da SIFosis sælger øl og vand billigt i bussen.

Stolthedens busser kan tilmeldes via Stolthedens facebook-side – Stoltheden – Silkeborg Tifo.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen