7. november 2018

Svenn med selvtillid

Svenn med selvtillid

En opadgående formkurve blev søndag krydret med et mål af Silkeborg IFs højreback Svenn Crone, som for alvor er ved at have fundet sig til rette efter skiftet fra Brøndby IF.

Med sit første mål i SIF-trøjen sørgede Svenn Crone søndag for, at Silkeborg IF kunne tage fra Helsingør med et enkelt point. En kulmination på en god periode for højrebacken, som efter sit skifte fra Brøndby er ved at vænne sig til spillestilen i SIF.

– Det er selvfølgelig noget helt andet. Men jeg synes ikke, det har været så svært at vænne sig til, fortæller forsvarsspilleren, som er glad for cheftræner Michael Hansens måde at spille på.

– Selvfølgelig har Michael haft stor indflydelse på holdet. Jeg synes, at man bedre og bedre kan se for hver kamp, den spillestil som han gerne vil implementere. Den er kommet mere under huden på holdet, påpeger Svenn Crone, som også selv har løftet sit spil.

– Alle de her kampe, jeg har fået. Det har givet en masse selvtillid. Det går bare bedre og bedre. Jeg synes, at jeg har bygget rigtig meget på mit offensive spil, som jeg måske holdt lidt tilbage i starten, hvilket nok har noget at gøre med selvtilliden, som ikke var helt i top i starten. Men det er den ved at komme nu, og det er rigtig skønt, fortæller højrebacken, som på søndag kan forsøge at score sit andet mål i SIF-trøjen, når Silkeborg IF møder Nykøbing FC på udebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen