15. maj 2018

Vi vil gerne høre din mening

Vi vil gerne høre din mening

Deltag i Superligaens tilskuer-undersøgelse og vær med til at gøre tilskueroplevelsen på de danske stadions bedre.

Alka Superliga klubberne står igen i år bag en fælles tilskuerundersøgelse, hvor du kan give din mening til kende om stadionoplevelsen. Deltag i tilskuerundersøgelsen 2018 og vær med i konkurrencen om lækre præmier.

Tilskuerundersøgelsen bliver foretaget i alle 14 Alka Superliga klubber. Formålet med undersøgelsen er at optimere tilskueroplevelsen – både på og udenfor stadion i Alka Superliga. Undersøgelsen hjælper klubberne med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer i den kommende sæson. Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig ’SuperligaSurvey’ og besvare spørgeskemaet.

Hvis du giver din mening til kende, er du med til at skabe bedre Superliga oplevelser. Klik her for adgang til tilmeldingsskemaet  og udfyld felterne. Så vil du få tilsendt et link med spørgeskemaet som kan besvares online, når det passer dig.

Ved besvarelse af spørgeskemaet, deltager du automatisk i konkurrencen om lækre præmier. Måske bliver du en af de 14 heldige vindere.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen