1. maj 2023

Stor U19-sejr i Vejle

U19 fik en ny, flot sejr i weekenden, der ellers var en blandet fornøjelse for SIF’s bedste U-hold.

VB – SIF U19 0-3 (0-2)

Mål: Lasse Abildgaard, Asbjørn Bøndergaard og Malthe Wallin.

– En mindre god græsbane gjorde det besværligt at spille fladt pasningsspil. Jeg synes dog alligevel, at vi lykkedes ok med at kombinere os igennem deres pres, og vi fandt gode rum bredt i banen.

– Vi kom foran efter en halv time, da et frispark fra siden fra Lasse gik direkte i mål. Asbjørn gjorde det til 0-2 fem min. efter på et flot oplæg fra Theo, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen og fortsætter.

– I 2. halvleg kom de mere på bolden, men uden rigtigt at true vores mål. Malthe lukkede kampen efter en times tid, da han bankede en returbold fra et hjørne i kassen.

Ovenpå tirsdagens flotte sejr over førerholdet FCM, var det en mental stor opgave at komme med det samme udtryk imod Vejle fra den nederste halvdel af tabellen. Det løste spillerne supergodt, og den store energi de lagde i kampen, blev fuldt fortjent belønnet, siger Jesper Mikkelsen

På tirsdag spiller U19 pokalsemifinale mod FC Djursland.

Vejle-U17 SIF 3-1 (2-1)

Mål: Bertram

– Vi spillede for første gang på græs, hvilket betød en del for vores spil.  Vi havde bolden en del, men kvaliteten og forståelse for at gøre hinanden gode var der ikke. Vi havde svært ved at spille os igennem Vejles organisation, og de var gode til at lukke mulighederne for os., siger U17-cheftræner Kim Leth Andersen og konkluderer.

– Vejle var igennem hele kampen det bedste hold til at spille på den lidt tunge og ujævne bane. Igen lukkede vi tre mål ind på dårligt forsvarsspil, hvor vi ikke var afklarede eller helt ikke aggressive nok.

Vejle – SIF U15: 1-0 (0-0)

– Vi gik endnu engang fra banen med et nederlag, og det var tungt, fordi det kom på baggrund af en rigtig dårlig 2. halvleg. I 1. halvleg lavede vi en godkendt præstation, hvor vi en del gange kom bag deres bagkæde og fik skabt et par store chancer, som vi desværre ikke udnyttede. Vores pres sad godt, og jeg synes, vi var det bedste hold før pausen, siger U15-chef Peter Ager Kristensen og uddyber.

– Efter pausen havde vi store udfordringer med at spille gennem deres pres og modvinden gjorde det ekstra besværligt. Et boldtab i opspillet kostede et mål imod midtvejs i 2. halvleg. Jeg synes, vi tabte en del gnist, som kampen skred frem, og jeg er enormt skuffet over, at vi ikke formåede at løse det bedre i opbygningsspillet, hvor vi manglede noget handlekraft, for der var rigeligt med muligheder.

– Mod slutningen brændte vi en mulighed på tomt mål, og det er lidt symptomatisk for den periode vi er i. Det har været et tough forår, og den eneste vej ud af det er at arbejde stenhårdt.

SIF U13 – AC Horsens: 8-2 (7-1)

Mål: Kristian Bloch x 6 og Frederik Zacho x 2.

– Vi skulle prøve at følge op på den ganske fine præstation fra sidste weekend. Men igen blev det en pose blandede bolsjer. Vores 1. halvleg var ganske suveræn. Vi lykkedes godt med presset i det høje erobringsspil, og vi fik flyttet bolden ganske fint rundt med få berøringer. Derudover fik vi truet bagrummet fornuftigt, men fik ikke helt udnyttet det, da vi flere gange endte med at spille til siden eller tilbage. Men som halvlegen skred frem, fandt vi noget godt spil og gode bolde i bagrum gav en fornuftig pauseføring, siger U13-chef Nick Hansen og fortsætter.

– 2. Halvleg kom ACH godt ud og lagde et hårdt tryk, som vi havde lidt problemer med. Vi fik via ok spil og gode individuelle aktioner skabt nogle store chancer, men fik dem ikke udnyttet. Det endte dog med en sikker sejr, hvor vi trods alt havde styr på kampen.

Se målene fra U13-storsejren her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen