30. marts 2019

Livestream: Se SIF’s FIFA-spillere i aktion

Livestream: Se SIF’s FIFA-spillere i aktion

Kunne du godt tænke dig at blive en bedre FIFA-spiller? I weekenden har du chancen for at møde SIF’s eSports-hold, som vil være til stede til søndagens kamp i NordicBet Ligaen. Lørdag streamer de tre spillere fra JYSK park.

Lørdag livestreamer SIF’s FIFA-spillere otte timer fra JYSK park, hvor du undervejs kan stille spørgsmål og følge med i, hvordan spillerne klarer sig i weekendligaen. De vil også åbne rewards, og samtidig få besøg af nogle af førsteholdsspillerne fra SIF’s NordicBet Liga-hold, som vil udfordre de tre spillere i FIFA. Du kan følge livestreamen via Twitch, hvor vi har lavet vores egen kanal. Det hele starter kl. 12.00, og du kan se det i videoen ovenover.

Søndag står Adel, Jesper og Mike klar til at give gode råd, hvor der også vil være mulighed for at dyste mod de tre FIFA-spillere. Der er også mulighed for at få taget billeder, få en autograf og overvære en showkamp mellem en af SIF’s førsteholdsspillere og en af esports-spillerne.

Det starter søndag kl. 10. Arrangementet er gratis, men tilmeldingsfristen er udløbet nu. Du er dog velkommen til at komme og kigge på.

Programmet for FIFA weekenden på JYSK park:

Lørdag: Livestream fra kl. 12 – 20 på https://www.twitch.tv/silkeborgiftwitch

Søndag: FIFA-bootcamp fra kl. 10 – 13. Husk tilmelding!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen

Menu