30. marts 2019

Livestream: Se SIF’s FIFA-spillere i aktion

Livestream: Se SIF’s FIFA-spillere i aktion

Kunne du godt tænke dig at blive en bedre FIFA-spiller? I weekenden har du chancen for at møde SIF’s eSports-hold, som vil være til stede til søndagens kamp i NordicBet Ligaen. Lørdag streamer de tre spillere fra JYSK park.

Lørdag livestreamer SIF’s FIFA-spillere otte timer fra JYSK park, hvor du undervejs kan stille spørgsmål og følge med i, hvordan spillerne klarer sig i weekendligaen. De vil også åbne rewards, og samtidig få besøg af nogle af førsteholdsspillerne fra SIF’s NordicBet Liga-hold, som vil udfordre de tre spillere i FIFA. Du kan følge livestreamen via Twitch, hvor vi har lavet vores egen kanal. Det hele starter kl. 12.00, og du kan se det i videoen ovenover.

Søndag står Adel, Jesper og Mike klar til at give gode råd, hvor der også vil være mulighed for at dyste mod de tre FIFA-spillere. Der er også mulighed for at få taget billeder, få en autograf og overvære en showkamp mellem en af SIF’s førsteholdsspillere og en af esports-spillerne.

Det starter søndag kl. 10. Arrangementet er gratis, men tilmeldingsfristen er udløbet nu. Du er dog velkommen til at komme og kigge på.

Programmet for FIFA weekenden på JYSK park:

Lørdag: Livestream fra kl. 12 – 20 på https://www.twitch.tv/silkeborgiftwitch

Søndag: FIFA-bootcamp fra kl. 10 – 13. Husk tilmelding!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen