10. maj 2023

Støt Mødrehjælpen: Giv muligheden for et aktivt liv videre

SIF og Mødrehjælpen har indgået et samarbejde til søndagskampen på JYSK park. Vi vil derfor samle sportstøj og sportsudstyr ind til Mødrehjælpens butik på Østergade, og vi har brug for din hjælp!

Når SIF på søndag tager imod Lyngby Boldklub, er det samtidig mors dag. Derfor har vi til lejligheden indgået et samarbejde med Mødrehjælpen og sætter før og under kampen fokus på den lokale indsats, som de gør for gravide og børnefamilier her i Silkeborg.

Sportstøj- og udstyr til børn op til og med 10 år er altid i høj kurs hos Mødrehjælpen, men desværre følger udbuddet ikke med den store efterspørgsel. Derfor indsamler vi i samarbejde med Mødrehjælpen sportstøj og sportsudstyr til børn t.o.m. 10 år, som efterfølgende sælges i Mødrehjælpens butik på Østergade 8.

Er dine børn vokset ud af deres sportstøj, fodboldstøvler, ridehjelm, håndboldsko eller svømmedragt, så giv sportsudstyret nyt liv ved at donere det til Mødrehjælpen på søndag. Skulle der ligge en ekstra håndbold, ketcher eller et lille fodboldmål, så vil det også blive taget godt imod.

At give sig i kast med en fritidsaktivitet kan nemlig være en bekostelig affære, når udstyret skal på plads, og børnene hurtigt vokser ud af tøjet.

Ved at donere aflagt udstyr til Mødrehjælpen giver du andre familier muligheden for at købe tøj og udstyr til billige penge og dermed sikre muligheden for, at alle børn kan deltage i fritidsaktiviteter på lige fod med andre.

Derudover får Mødrehjælpen en værdifuld indtjening fra salget af det indsamlede udstyr, som kommer gravide og børnefamilier i vores lokalområde til gavn i det arbejde, som Mødrehjælpen laver for målgruppen.

Aflever det aflagte tøj og udstyr i fanzonen inden kampen fra kl. 12.00 – 13.30 og hils samtidig på Mødrehjælpens frivillige, der kan fortælle meget mere om det arbejde, de laver.

Del også gerne budskabet med andre, der har mulighed for at give et bidrag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen