27. november 2023

Sort mandag: Rødt kort blev dyrt i nederlag

SIF tabte 1-4 til FCM, og værterne blev ligeledes reduceret til 10 mand i første halvleg.

Vi har netop overstået Black Friday, men det blev desværre også til en sort mandag for SIF.

Hjemme på JYSK park blev det nemlig til et 1-4-nederlag til FCM, der kom foran efter 19 minutter stik imod spil og chancer, da Sverrir Ingason headede gæsterne i front.

Ondt blev værre, da Alexander Lind efter 32 fik direkte rødt, da han, uden onde intentioner, gled hårdt ind i Martin Fraisl i FCM-målet. Keeperen mistede bevidstheden i uheldet og måtte lade sig udskifte og blive kørt på hospitalet, hvorfra de første meldinger var positive.

SIF udlignede dog fortjent lige inden pausen, da Stefán Thórdarson flugtede bolden i kassen, men i anden halvleg gik gassen af den rød/hvide ballon, og FCM tromlede over de 10 tilbageværende midtjyder i de sidste 40 minutter af kampen.

Vi skal rejse os på søndag i Lyngby til årets sidste kamp i 3F Superligaen.

Læs et fyldigt referat af kampen på mja.dk.