5. april 2023

Sonne klar til pokalkamp

Oliver Sonne er tilbage fra sin skade og føler sig klar til kamp mod Sønderjyske i pokalen.

Oliver Sonne var fraværende fra den seneste kamptrup mod Lyngby i søndags med en mindre skade, men den gennembrudsstærke back er tilbage for SIF til pokalkampen mod Sønderjyske.

Se SIF’s kamptrup til pokalkampen her.

Selv føler Sonne sig klar til at træde ind i startopstillingen og hjælpe SIF videre i pokalen.

– Jeg har haft en god uge og trænet godt med de seneste dage. Jeg har en god fornemmelse i kroppen igen, og jeg er klar til at spille, hvis Kent har brug for mig, siger Oliver Sonne og fortsætter.

– Det var frustrerende at sidde udenfor i Lyngby og se de andre gutter spille, men jeg er heldigvis kommet mig hurtigt, og jeg føler mig helt klar fysisk.

Silkeborg IF sikrede sig et godt resultat i den første pokalkvartfinale i Haderslev med en sejr på 2-0, men det er vigtigt, at spillerne ’nulstiller’, når der fløjtes op på JYSK park, siger Oliver Sonne.

– Vi skal gribe det an som alle andre kampe fra start. Der står 0-0, og vi går ud for at vinde. Sådan er vi bedst, og sådan sikrer vi den energi, der skal bruges mod Sønderjyske, der har set stærke ud på det seneste.

– Det er klart, at står der 0-0 med fem minutter tilbage, så kommer vi ikke flyvende for at lave kassen i slutminutterne. Vi er bevidste om, at vi har et godt resultat i rygsækken, samtidig med at vi vil vise den energi og fysik fra start, som skal til for at slå Sønderjyske, siger Oliver Sonne.

Vær med til at støtte drengene videre i pokal og få din billet her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg !

Der er fanzone fra kl. 15.00 med masser af aktiviteter for både små og store.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen