22. september 2017

Sød pokalsejr til SIF’s U14-drenge

Bagud 1-4 ved pausen så det sort ud for SIF’s U14-drenge i onsdagens pokalkamp mod Ikast. Men SIF-drengene ramte topniveau i 2. halvleg og vandt 6-4.

Det var en sød pokalsejr, SIF’s U14-drenge vandt ude over Ikast onsdag aften. I fjor var det netop naboen 25 km. mod vest, der sendte SIF ud af turneringen, og derfor var sejren på 6-4 en fin måde at få revanche på. Samtidig spillede SIF-drengene en flot kamp – også selv om de var nede 1-4 ved pausen og 3-4, da der manglede 8 minutter. Men så slog SIF for alvor mønt af sit spillemæssige overtag i 2. halvleg, og med tre mål i afslutningen blev Magnus Bøttger aftenens pokalhelt for SIF.

– Kendetegnende for denne gruppe drenge er, at de klør på og fortsætter ufortrødent, og trods 1-4 ved pausen, var der stadig tro på, at vi kunne vende det, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

SIF havde i 1. halvleg været mest på bolden, og efter pausen blev Peter Agers mandskab endnu mere dominerende. Boldovertaget og tiltagende træthed hos modstanderen blev sammen med SIF’s evne til at veksle mellem at spille i bagrum og mellemrum nøglen til at vende kampen.

– Der var mange gode præstationer, og flere steppede markant op efter pausen og ramte topniveau. Magnus Bøttger spillde i den sidste del af kampen noget af det bedste, jeg har set fra en U14-spiller. Han satte ikke en fod forkert og orkestrerede gode angreb og kronede indsatsten med sine tre mål i de sidste otte minutter. Emil Thyregod og Oliver Mouritzen bør også nævnes som vores stærke stopperpar, siger Peter Ager Kristensen og fortsætter:

– Det skal ikke blive en vane at komme bagud, men når det sker, er det en fed egenskab at kunne komme tilbage, og drengene skal have ros for at være seje i dag.

Målscorere for SIF: Jakob Leerhøj Larsen 2, Noah Sonne Kargo 1, Magnus Bøttker 3.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen