13. marts 2023

Sløj weekend i U-eliten

Både U19, U17 og U15 tabte i weekendens kampe, hvor Silkeborg IF fik en skidt weekend i ungdomseliten. William Kirk stod for U17-holdets scoring.

U19: AC Horsens – Silkeborg IF 3-1 (1-0)

Mål SIF: Mikkel Rytter

– Vi var på bagkant i starten af kampen, hvor vi tabte de defensive dueller, blev spillet i ryggen og smed bolden let væk. Det var også et boldtab i vores opbygningsspil, der gav dem føringsmålet efter 20 minutter, og vi kunne sagtens have været bagud med flere inden pausen. Efter en lidt sløv start på 2. halvleg kom vi bedre med i kampen, og derfor var der ekstra surt, at vi lavede selvmål efter en times spil. Med 10 minutter tilbage af kampen reducerede vi til 1-2 efter et hjørne, men Horsens lukkede kampen i overtiden, da vi satsede og bragte mange folk med frem. Vi præsterede dårligt i dag og vi må erkende, at vi generelt er udfordret mod Horsens, som er dygtige på omstillinger og spiller med en god fysik og energi. På en dårlig dag var vi dog stadig med i kampen, men vi lavede nogle store fejl ved deres mål. Nu har vi pause fra ligaen indtil den 1. april, hvor FCK kommer på besøg, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

U17: Silkeborg IF – Lyngby 1-2 (1-1)

Mål SIF: William Kirk

– Vi kom faktisk rigtigt fint ud til kampen og kom med god energi, men desværre lavede vi en forsvarsfejl i venstre side, som kostede et mål. Det tog os lige lidt tid at ryste målet af os, men som første halvleg skred frem, fik vi mere og mere styr på kampen. Vi var rigtig fine i vores opbygningsspil, hvor Lyngby ikke rigtigt kunne sætte et højt pres på os, og William Kirk scorede efter 14 minutter på et hovedstød. I anden halvleg fik vi spillet Lyngby langt tilbage på deres banehalvdel, hvor de ventede på omstillinger, men vi manglede kvalitet og lidt ideer til at flytte modstanderen nok og komme i bagrummet på dem. Vi tabte bolden dumt centralt på banen i det 82. minut, og 10 sekunder efter lå den i målet. Vi er skuffede over at tabe kampen, da vi føler, at det er vores egen skyld. Vi manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen og bedre beslutninger i spidse situationer, konstaterer U17-cheftræner Kim Leth Andersen.

 

U15: AC Horsens – Silkeborg IF 2-0

– Det blev et skuffende resultat i en kamp, hvor vi ellers kontrollerede frem til deres 1-0 scoring midt i anden halvleg. I 1. halvleg havde vi lidt besvær med at spille chancerne store, men endte dog med en afslutning på stangen og tilløb til et par store chancer. Samtidig holdt vi Horsens fra afslutninger, så det var med god tro på tingene, at vi begyndte 2. halvleg. Den startede vi rigtig godt med et stort tryk på Horsens. Vi skabte flere store chancer, men var uskarpe i vores afslutninger. Midtvejs i 2. halvleg tabte vi en bold på deres halvdel med den ene stopper ude af position, og det blev straffet. Det ændrede ikke på kampbilledet med os på bolden, men vi tabte noget energi og tempo, der besværliggjorde at finde vej igennem en kompakt modstander – og herfra var det småt med chancer. 10 minutter før tid lukkede Horsens til 2-0, og det punkterede kampen. Det var forhåbentlig god læring for os. Vi skal lukke kampen med mere kvalitet i vores afslutningsspil, og så kan et enkelt sekunds manglende koncentration koste dyrt. Vi må træne os skarpere, inden AaB venter i næste weekend, forklarer U15-træner Peter Ager.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen