20. april 2023

Slider med det: “Sejre er drivkraften”

Kent Nielsen vil tilbage til det basale, da cheftræneren er bevidst om, at SIF’erne slider med at få resultaterne.

Fem sejre i de seneste fem indbyrdes opgør mod AaB. Sådan lyder de behagelige kendsgerninger inden fredagens kamp i 3F Superligaen.

Det er dog ikke en statistik, som cheftræner Kent Nielsen giver noget for.

– Nej, det betyder absolut intet. Det betyder endnu mindre end meningsmålinger til folketingsvalg. Fodboldbranchen er uge til uge, og vi slider lidt med det pointmæssigt lige nu, hvilket vi er meget bevidste om, siger Kent Nielsen og forklarer, hvad man kan gøre ved den dårlige pointmæssige periode.

– Det bliver tilbage til det basale. Hårdt arbejde og fuld fokus. Flere løb både offensivt og defensivt. Fodbold er mentalt. Gode periode bliver selvforstærkende, mens fejl avler fejl.

– Sådan er fodbold, men det eneste, man kan være helt sikker på, det er, at vi går på banen med en enorm sult efter at vinde. Det er hele drivkraften bag, at vi er i denne branche.

Fredagskamp mod AaB bliver den første af fire opgør i løbet af foråret, og selv om situationen er speciel, så ændrer det ikke på den måde, som SIF griber kampen an på.

– Det lyder som en kliché, men den vigtigste kamp er den næste. Jeg fokuserer fuldt ud på at toppræstere mod AaB på fredag. Derefter kan vi fokusere på pokalen, som lever sit eget liv, selv om det er samme modstander.

– Der bliver kamp om at få fat i kuglen, for det vil AaB også gerne. Det bliver en svær kamp, for AaB spiller rigtig godt p.t. og får måske ikke de point, som de spiller til.

Husk, at fanzonen åbner klokken 17.00 på fredag og at der bliver ekstra goid gang i den foran JYSK park i solen.

Køb billet til kampen her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen