21. juli 2019

Skuffet Kent Nielsen: Vi mangler kvalitet og ideer

Skuffet Kent Nielsen: Vi mangler kvalitet og ideer

Silkeborg IF tabte 3-0 til AC Horsens i en kamp, hvor SIF-holdet var næstbedst på stort set alle områder i kampen.

Det blev ikke til et lykkeligt comeback i Superligaen for Silkeborg IF på hjemmebanen på JYSK park. Det blev i stedet en stor nedtur i form af et klart 3-0 nederlag til AC Horsens.

– Det er i bund og grund en skuffelse. Vores spil med bolden manglede kvalitet og ideer til at få åbnet op for Horsens-holdet, fortalte Kent Nielsen efter kampen.

Kampen var SIF’s anden i dette års Superliga, hvor holdet i begge kampe har tabt 3-0.

– Jeg tror at truppen har fået set, at ved den mindste fejl, så bliver der scoret lidt hurtigere her, end hvad der bliver gjort i 1. Division. Vi kan sagtens dunke hinanden i hovederne og synes det hele er noget værre møg, men vi skal også finde en vej frem, og det skal vi nok også gøre, forsikrer Kent Nielsen, som ikke er bekymret over holdets aktuelle situation.

– Jeg er ikke bekymret. Jeg sagde allerede fra sæsonens start, at der ville komme en masse udfordringer, og vi ville møde en masse modgang. Vi skal præstere i hver eneste kamp og vi skal lære af hver eneste kamp, og så skal vi ikke bekymre os så meget om, hvad der skal foregå efter 32 kampe, lød det fra SIF’s cheftræner.

Næste opgave for Silkeborg IF og Kent Nielsen er mandag d. 29/7, når holdet møder AaB på udebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen