14. februar 2019

Skadesfri Rochester: Vil helst spille centralt

Skadesfri Rochester: Vil helst spille centralt

Marc Rochester Sørensen har alvor indstillet sigtekornet efter en startplads i Michael Hansens foretrukne elleve. Det sker efter en perfekt opstart, som indtil nu er overstået uden skader.

Han har haft snerten af den før. Gennembruddet i Silkeborg IF har indtil nu ladet vente på sig for Marc Rochester Sørensen, som er i gang med sin anden sæson i Silkeborg IF. Den 26-årige offensiv-spiller har i glimtvis givet prøver på potentialet, men i Silkeborg-tiden har de gode perioder altid hurtigt blevet afløst af mindre gode.

I denne opstartsperiode har Marc Rochester Sørensen dog været iøjnefaldende. Halvanden måneds træning med fuld knald på uden skader har gjort godt for den tidligere HB Køge-spiller.

– Jeg har holdt mig skadesfri, og det har været et mål i sig selv for mig. Jeg har trænet godt og deltaget i alle træninger. Og jeg synes, at jeg er kommet i god form, så det er bare med at fortsætte med at bygge på, fortæller Rochester, som ser frem til et særdeles vigtigt forår.

– Det er meget vigtigt i og med at vi har en oprykning, som vi jagter. Det vil jeg gerne bidrage til så meget som overhovedet muligt. Vi ved, at vi kommer til at skulle bruge alle, så jeg vil gerne bidrage med alt det, jeg kan, lyder det fra den offensive-midtbanespiller, som er blevet brugt på kanterne og inde centralt.

– Jeg synes selv, at jeg er bedst centralt, hvor jeg både kan gå med i opspillet inde centralt og tage nogle dybdeløb inde fra en central position. Så det er der, jeg føler at jeg er bedst, og kan udfolde mig som spiller, fortæller Rochester, som i fraværet af Magnus Mattsson har spillet pladsen som 10’er i flere af SIF’s træningskampe her i opstarten.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen